کد خبر:۱۰۰۹۱۰۷
همزمان با اتمام عملیات توزیع بسته‌های معیشتی پایان سال و رمضان اعلام شد:

جزئیات توزیع یک میلیون و ۴۳۶ هزار بسته معیشتی محرومان توسط بنیاد مستضعفان

معاون بنیاد مستضعفان، جزئیات توزیع «یک میلیون و ۴۳۶ هزار بسته معیشتی» در ماه پایانی سال و ماه مبارک رمضان را اعلام کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، وحید خاوئی با اعلام اتمام توزیع بیش از «یک میلیون و ۴۳۶ هزار بسته معیشتی» میان خانوار‌های محروم کشور و مناطق مرزی در تشریح گزارش توزیع این اقلام اظهار کرد: بنیاد مستضعفان در آخرین ماه سال ۱۴۰۰ و همزمان با ایام نوروز ۱۴۰۱، توزیع بسته‌های معیشتی را برای کمک به معیشت خانواده‌های نیازمند آغاز کرد و توزیع این اقلام در ماه مبارک رمضان نیز ادامه یافت و در مجموع «یک میلیون و ۴۳۶ هزار بسته معیشتی» در مناطق محروم و هدف بنیاد مستضعفان و مناطق مرزی کشور توزیع شد.


مدیرعامل بنیاد علوی وابسته به بنیاد مستضعفان ادامه داد: این بسته‌های معیشتی که در ۲ شکل کارت خرید ۵۰۰ هزار تومانی و سبد کالایی توزیع شد شامل یک کیسه برنج ۱۰ کیلویی، ۳ کیلو مرغ، ۲ عدد روغن مایع و ۴ بسته ماکارونی به ارزش بالغ بر ۵۰۰ هزار تومان بود.


وی با بیان اینکه این بسته‌های معیشتی توسط گروه‌های مردمی و جهادی، خیریه‌ها، معتمدین محلی و ارگان‌های ذی‌ربط در مناطق مختلف کشور توزیع شده است گفت: با توجه به جمعیت خانوار‌های محروم در نقاط مورد نظر، بیشترین توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق حاشیه‌ای و محروم استان‌های تهران، خراسان رضوی، فارس، البرز، سیستان و بلوچستان و خوزستان انجام شد.


به گفته خاوئی بنیاد مستضعفان برای تامین و توزیع این بسته‌های معیشتی بیش از ۵۵۰ میلیارد تومان تخصیص داد که این مبلغ برای تامین کارت خرید نقدی و خرید ۱۰ هزار تن برنج، ۳ هزار تن مرغ منجمد، ۱۶۰۰ تن روغن و ۱۷۰۰ تن ماکارونی هزینه شد.


وی جزایر محروم جنوبی کشور، نقاط مرزی و دورافتاده، حاشیه کلان‌شهر‌ها و همچنین مناطق محروم در ۳۱ استان کشور را مهم‌ترین نقاط توزیع این بسته‌های معیشتی اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار