آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۳۳۷۱

درگیری‌های «قدس اشغالی» موجب بازداشت بیش از ۶۰ فلسطینی شد

نظامیان رژیم صهیونیستی در جریان سرکوب تظاهرات‌ها و اعتراضات فلسطینیان به برگزاری راهپیمایی پرچم در قدس اشغالی، بیش از ۶۰ نفر را بازداشت کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نظامیان رژیم صهیونیستی در جریان سرکوب تظاهرات‌ها و اعتراضات فلسطینیان به برگزاری راهپیمایی پرچم در قدس اشغالی، بیش از ۶۰ نفر را بازداشت کردند.

نظامیان اشغالگر صهیونیست فلسطینیان را به طرز وحشیانه‌ای مورد حمله قرار داده و با شلیک گسترده گلوله و گاز اشک‌آور اقدام به سرکوب آنان کردند که طی آن ده‌ها نفر زخمی شدند. هلال احمر فلسطین شمار مجروحان درگیری‌ها در قدس را ۷۹ نفر اعلام کرده است.

در همین حال، منابع فلسطینی از زخمی شدن ۱۶۳ فلسطینی در کرانه باختری در جریان اعتراض به راه پیمایی پرچم صهیونیست‌ها خبر دادند. هلال احمر فلسطین اعلام کرد که تیم‌های امدادی آن روز یکشنبه به ۱۶۳ مورد مجروح فلسطینی خدمات رسانی کردند.

هلال احمر فلسطین افزود که ۲۰ نفر از مجروحان مورد اصابت گلوله جنگی نظامیان صهیونیست قرار گرفته و زخمی شدند. از سوی دیگر، منابع فلسطینی شامگاه یکشنبه از آتش زدن یک خودروی پلیس رژیم صهیونیستی در محله شیخ جراح در قدس اشغالی خبر دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار