آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۳۹۰۳

برخورد وحشیانه نظامیان رژیم صهیونیستی با زنان فلسطینی

همزمان با برگزاری به اصطلاح راهپیمایی پرچم، نظامیان رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان صهیونیست با جوانان فلسطینی به ویژه زنان در مناطق مختلف قدس اشغالی درگیر شدند و آنان را ضرب و شتم کردند.

به گزارش گروه بیمن‌الملل خبرگزاری دانشجو، شهرک‌نشینان صهیونیست عصر یکشنبه با حمایت نظامیان رژیم صهیونیستی در راهپیمایی به اصطلاح پرچم در بخش قدیمی قدس شرکت کردند که با مقاومت و واکنش فلسطینیان به ویژه جوانان و زنان فلسطینی روبه‌رو شدند.

عبداللطیف القانوع، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) گفت، راهپیمایی پرچم شهرک‌نشینان صهیونیست، به رژیم اشغالگر صهیونیستی هیچگونه حاکمیتی بر مسجد الاقصی نمی‌دهد.

جوانان فلسطینی علاوه بر نصب گسترده پرچم فلسطین در مناطق مختلف قدس، بر فراز راهپیمایی به اصطلاح پرچم هم پرچم بزرگ فلسطین برافراشتند. همزمان با این اقدام فلسطینیان، نظامیان رژیم صهیونیستی با جوانان فلسطینی درگیر شدند.

جوانان فلسطینی با نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی در جنوب مسجد الأقصی درگیر و صد‌ها فلسطینی زخمی و بازداشت شدند.

نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی همچنین با زنان فلسطینی در اطراف مسجد الاقصی به طور وحشیانه برخورد و ضرب و شتم کردند.

اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) یکشنبه شب گفت، تحرکات صهیونیست‌ها در قدس و مسجد الاقصی، قابل چشم پوشی نیست و مقاومت فلسطین به راه خود تا نابودی رژیم اشغالگر صهیونیستی ادامه می‌دهد.

منبع: ایران پرس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار