آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۶۶۸۶
طی پیامی؛

داعش مسئولیت انفجار در عبادتگاه هندو‌ها را بر عهده گرفت

گروه تروریستی داعش اعلام کرد که انفجار روز گذشته در عبادتگاه هندو‌ها در شهر کابل که منجر به کشته و زخمی شدن ۱۰ نفر شد، کار این گروه بوده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، گروه تروریستی داعش مسئولیت انفجار روز گذشته در مقابل عبادتگاه هندو‌ها در کابل پایتخت افغانستان را به عهده گرفت.

داعش در پیامی در کانال تلگرامی منسوب به این گروه تروریستی این مسئله را اعلام کرده است.

گفته می‌شود که حدود ۳۰ نفر در این عبادتگاه حضور داشته اند.

پیشتر «آریندام باگچی» سخنگوی وزارت خارجه هند با انتشار پیامی در توییتر در این رابطه اعلام کرد: ما شدیدا از گزارش‌های منتشر شده از کابل در مورد حمله به یک عبادتگاه مقدس هندو‌ها در آن شهر نگران هستیم.

وی در ادامه پیام خود افزود: ما از نزدیک وضعیت را زیر نظر داریم و منتظر جزئیات بیشتر در مورد تحولات مرتبط هستیم.

روز گذشته منابع خبری افغان به نقل از شاهدان عینی از وقوع چندین انفجار و تیراندازی در مقابل عبادتگاه هندو‌ها در منطقه کارته پروان شهر کابل پایتخت افغانستان خبر دادند.

این انفجار‌ها بامداد شنبه در ساحه پروان سه، از مربوطات حوزه چهارم امنیتی شهر کابل رخ داد.

به گفته شاهدان پس از انفجار صدای تیراندازی نیز شنیده شد. شبکه خبری الجزیره اعلام کرد که به دنبال این انفجار ۳ نفر کشته و ۷ نفر دیگر زخمی شدند.

گروه تروریستی داعش مسبب انفجار‌های تروریستی متعدد در شهر‌ها و ولایت‌های مختلف افغانستان که منجر به شهادت و زخمی شدن صد‌ها نفر شده، بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار