آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۶۸۵۴
وزیر خزانه داری آمریکا:

تورم آمریکا به سطح غیر قابل قبول رسیده است

وزیر خزانه داری آمریکا اذعان کرد تورم در این کشوربه سطح غیرقابل قبولی رسیده است.

بهگزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، وزیر خزانه داری آمریکا اذعان کرد تورم در این کشور به سطح غیرقابل قبولی رسیده است.


«جنت یلن» روز یکشنبه اعلام کرد تورم در آمریکا به حدغیرقابل قبولی رسیده است، اما براین باوریم که رکود اقتصادی اجتناب ناپذیر نیست.

وزیر خزانه داری آمریکا همچنین برخی از تعرفه‌های گمرکی وضع شده در دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا برای واردات کالا از چین را فاقد مفهوم راهبردی دانست.

وی افزود که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا، قصد دارد این تعرفه‌ها را به عنوان ابزاری برای کاهش تورم بررسی کند.

این در حالی است که در ماه آوریل نرخ تورم در آمریکا ۸.۳ درصد اعلام شد که در ۴۰ سال اخیر بی سابقه بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار