آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۸۴۹۰

شورای خلیج فارس در فکر اتصال شبکه برق به اروپا

کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس به دنبال آن هستند که شبکه برق خود را به اروپا متصل کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از عرب‌نیوز، احمد علی الابراهیم، مدیر اتصال داخلی شورای همکاری خلیج فارس، اعلام کرد زمانی که شبکه برق اردن، مصر و عراق به یکدیگر متصل شود این شورا به دنبال اتصال شبکه برق خود به اروپا خواهد بود.

وی طی سخنانی گفت: ما در حال اتصال شبکه برقی کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس با اردن و مصر در کنار عراق هستیم تا یک بازار برق در سطح کشور‌های عربی داشته باشیم. این حوزه به شبکه، اتصال، و فن آوری نیاز دارد.

وی گفت واحد اتصال داخلی شورای همکاری خلیج فارس در حال مذاکره با دولت هند برای اتصال به شبکه برق این کشور هم است.

الابراهیم افزود برای تأمین تقاضای آینده به برق به تغییر در راه‌های سنتی اتصال و عملیات شبکه برق نیاز است.

این مقام شورای همکاری خلیج فارس گفت اصلی‌ترین چالش پیش روی تغییر و گذار از فضای سنتی این است که چگونه انرژی‌های تجدید پذیر را وارد شبکه کنیم و بر امنیت و پایداری اثر منفی نداشته باشد.

هفته گذشته وزیر انرژی عربستان به قاهره سفر کرد تا با مقامات مصری درباره پیشرفت پروژه اتصال شبکه برق بین دو کشور گفتگو کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار