به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید مهدی حجازی، معاون توسعه فناوری شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در چهاردهمین جشن پایان دوره مراکز رشد فناوری و تقدیر از واحدهای فناور برتر شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به رویکرد جدید این شهرک و اکوسیستم نوآوری استان اصفهان اظهار کرد: تامین نیازهای فناورانه هایتک برای صنعت که دستمایه پیدایش پارکهای علم و فناوری شد، از تعریفهای حوالی سال ۱۹۴۰ میلادی است.
حجازی افزود: اما در متون جدید علمی سه رسالت اصلی برای پارکهای علم و فناوری تبیین شده که اولین آن نقشآفرینی در اقتصاد کلان کشور است، پارکها در اقتصاد و تولید ملی حرف مهمی برای گفتن دارند. تحولآفرینی در صنایع و خلق صنایع و فناوری با سطح بالا از دیگر رسالتهای جدید برای تاثیرگذاری در اقتصاد ملی عنوان شده است.
معاون توسعه فناوری شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان بیان کرد: در دنیای امروز مهمترین پارامتری که در اکوسیستم تاثیرگذار است، وجود صنایع اثرگذار و بزرگ در کنار پارکهای علم و فناوری است و در این نشست از آنهایی تقدیر میشود که در این مسیر قدم گذاشته باشند.
وی با اشاره به تقدیر از واحدهای فناور برتر در مراکز رشد و پارک علم و فناوری مستقر در شهرک افزود: به دلیل وجود بیماری کرونا، تقدیر از واحدهای فناور مستقر از سال ۱۳۹۷ محقق نشده بود که خوشبختانه با کاهش وضعیت خطرناک این بیماری در کشور، امروز از این واحدها تقدیر خواهد شد.
گفتنی است، چهاردهمین جشن پایان دوره مراکز رشد فناوری و تقدیر از واحدهای فناور برتر شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سالن اجتماعات سروش این شهرک برگزار و از ۱۱۸ واحد فناور مستقر در مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ تقدیر شد.