آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۹۹۵۴
در جنوب جنین اتفاق افتاد

شهادت جوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست

منابع فلسطینی صبح امروز از شهادت رفیق غنایم یک جوان فلسطینی در جنوب جنین به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، منابع فلسطینی از شهادت جوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در جنوب جنین خبر دادند.

این منابع تاکید کردند که رفیق غنام جوان فلسطینی که صبح امروز در شهرک جبع در جنوب جنین به ضرب گلوله صهیونیست‌ها زخمی شده بود، بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسیده است.

گفتنی است رژیم صهیونیستی که در شرایط کنونی بیش از ۷۵ درصد از اراضی فلسطین تاریخی را اشغال کرده، از ادامه حیات فلسطینی‌ها در مناطق دیگر نیز جلوگیری می‌کند. یورش‌های مکرر نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و جنگ علیه غزه طی سال‌های اخیر همواره در این راستا قرار داشته که با از بین بردن فلسطینی‌ها، اهداف اساسی این رژیم در راستای افزایش امنیتی این رژیم پوشالی محقق شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار