آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۹۹۲۳

زخمی شدن ۲ پلیس رژیم صهیونیستی در درگیری با فلسطینی‌ها

منابع صهیونیستی تائید کردند که حداقل ۲ افسر پلیس این رژیم در درگیری با فلسطینی‌ها زخمی شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، منابع نظامی و پلیس رژیم صهیونیستی زخمی شدن دو نفر از نیروهایشان در درگیری با فلسطینی‌ها را تائید کردند.

در همین ارتباط پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرده که در شامگاه سه شنبه در درگیری با فلسطینی‌ها در محله سیلوان در شرق بیت المقدس؛ دو نفر از افسران پلیس زخمی شدند.

با این حال منابع پلیس در تلاش برای سانسور و کم کردن آسیب دیدگی نیروهایشان مدعی شده اند که دو نیروی پلیس به صورت جزئی زخمی شده اند.

نکته جالب در گزارش پلیس رژیم صهیونیستی آن است که گفته شده نیرو‌های پلیس رژیم صهیونیستی بوسیله سنگ و اشیا زخمی شده اند.

از سوی دیگر همزمان عصر سه شنبه، رزمندگان مقاومت فلسطین سوار بر خودرو به سمت نیروی ارتش اشغالگر تیراندازی کردند.

گفته شده این تیراندازی در یک ایست بازرسی نظامی در ورودی شهرک «همیش» در نابلس صورت گرفته است.

در این ارتباط منابع محلی گزارش دادند که پس از عملیات اخیر، نظامیان تیرانداز صیهونیستی در منطقه مستقر شدند تا عاملان را که با موفقیت از محل حادثه گریختند، دستگیر کنند.

از سوی دیگر، روز سه شنبه یک جوان فلسطینی در شهرک مجد الکروم در سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ به ضرب گلوله نظامیان اشغالگر اسرائیلی به شهادت رسید.

منابع محلی اعلام کردند که در درگیری مسلحانه دو جوان فلسطینی با نظامیان صهیونیست در شهرک مجد الکروم، یکی از آن‌ها به شهادت رسیده و جوان دیگر نیز مجروح شد. نظامیان صهیونیست جوان مجروح را هم بازداشت کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار