کد خبر:۱۰۲۰۲۴۴

ادعای شاباک درباره نفوذ جوان فلسطینی به ارتش صهیونیستی

سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ادعا کرد که یک جوان فلسطینی ساکن اراضی اشغالی، جذب ارتش صهیونیستی شده و اطلاعات مهمی را در اختیار گروههای مقاومت غزه قرار داده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، منابع خبری عبری امروز پنجشنبه خبر دادند که نظامیان رژیم موقت صهیونیستی یک جوان از ساکنان «النقب» در فلسطین اشغالی را بازداشت کرده‌اند.

پایگاه خبری عبری «واللا» گزارش داد، سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) و نظامیان اشغالگر، «شحادة أبو القیان» جوان ۲۵ ساله فلسطینی را ۳۰ می ۲۰۲۲ (نهم خرداد) بازداشت کرده است.

روزنامه فلسطینی الاستقلال به نقل از واللا خبر داد، شاباک در تحقیقات خود مدعی شده است که یک گروه نظامی فلسطینی مستقر در نوار غزه که وابسته به جنبش «المجاهدین» است، ابوالقیان را جذب کرده بود.

به ادعای این پایگاه، ابوالقیان چند مأموریت داشته که «گردآوری اطلاعات، تصویربرداری از مواضع نظامی اسرائیلی و سرقت سلاح برای انتقال به سایر گروه‌هایی که قصد دارند [علیه صهیونیستها]عملیات انجام دهند» بخشی از مأموریت‌های اوست.

شاباک همچنین مدعی شد، این گروه نظامی در نوار غره از ابوالقیان خواسته بود که جذب ارتش شود تا بتواند اطلاعات درون‌سازمانی ارتش را گردآوری نموده و برای فعالیت‌های مقاومت هم تبلیغ کند.

به گفته این نهاد صهیونیست، انگیزه این جوان فلسطینی، ارتباط با گروه‌های مقاومت غزه بوده و قصد داشته است از اقدامات رژیم صهیونیستی علیه خانواده خود و ساکنان النقب انتقام بگیرد.

این ادعا در حالی مطرح شده است که جنبش المجاهدین یا هیچ گروهی از گروه‌های مقاومت حاضر در نوار غزه صحت این ادعا را تأیید نکرده است.

سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اوایل خرداد ماه گذشته مدعی بازداشت تیم وابسته به حماس در قدس شد. شاباک ادعا کرد، این تیم برای انجام چند عملیات، قتل عضو افراطی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) «ایتمار بن غفیر» و نیز فرستادن پهپاد‌های انفجاری به سمت قطار سبک در این شهر برنامه‌ریزی می‌کرده است.

در همین ارتباط، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نوشت، پس از آنکه ایتمار بن غفیر و خانواده‌های صد‌ها بار تهدید شده‌اند سطح حفاظت امنیتی از وی در حد وزیر جنگ تشدید شده است.

بر اساس این گزارش، یکی از نیرو‌های امنیتی کنست همواره بن غفیر را همراهی می‌کند؛ همچنین هر مکانی که این نماینده کنست قصد رفتن به آنجا را دارد ابتدا مورد بازرسی نیرو‌های امنیتی قرار می‌گیرد؛ خانه بن غفیر دوربین‌های متعدد نصب شده و یک پست نگهبانی در بیرون از خانه وی نصب ایجاد شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار