آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۰۷۵۸

افشاگری درباره نقش آمریکا در حملات اوکراین به روسیه

گروه هکری روسی در آخرین افشاگری خود طبق اطلاعات و داده‌هایی که به دست آورده، نقش کمک‌های طرف آمریکایی به ارتش و اطلاعات اوکراین را در ترتیب دادن حملات به خاک روسیه برملا کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از ریانووستی، گروه هکری «RaHDit» اعلام کرد که طبق آخرین اطلاعاتی که این گروه به دست آورده است، سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا اطلاعات راداری، نقشه و همچنین تصاویر ماهواره‌ای از خاک روسیه را به اوکراین می‌دهد تا کی یف بتواند در حملات موشکی و توپخانه‌ای خود به اهدافی در خاک روسیه از آن‌ها استفاده نماید.

یکی از هکر‌های گروه مذکور که نخواست نامش فاش شود، در گفتگو با ریانووستی در این باره گفت: ما به یقین می‌دانیم که سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا به اوکراین تصاویر ماهواره‌ای، داده‌های راداری، از جمله تصاویر ماهواره‌ای از قلمرو روسیه، مناطقی که موشک‌ها و خمپاره‌های اوکراینی به آن سمت شلیک می‌شوند، ارائه می‌کند. ما شاهد این مسئله هستیم که سیستم‌های تشخیص راداری آن‌ها به نفع اطلاعات اوکراینی‌ها کار می‌کند.

طبق گفته وی، برای انجام چنین حملاتی باید اطلاعاتی دقیق از محل اهداف مورد نظر داشت.

نمونه اخیر این مسئله، حمله موشکی اوکراین به شهر مرزی «بلگورود» در روسیه در حدود یک هفته پیش است، جایی که هدف سه فروند موشک «توچکا-یو» اوکراینی قرار گرفت. البته پدافند هوایی ارتش روسیه موفق شد تا هر سه موشک را در هوا منهدم نماید.

نقش کمک‌های اطلاعاتی آمریکا به اوکراین در قبال جنگ با روسیه مسئله جدیدی نیست و پیشتر رسانه‌ها و نشریات آمریکایی نیز در این باره به افشاگری پرداخته بودند. از جمله آن‌ها می‌توان به گزارش نیویورک تایمز درباره کمک اطلاعاتی آمریکا به اوکراین در غرق کردن رزمناو «مسکوا» در دریای سیاه اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار