آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۱۵۷۶

جانشین فرمانده کل سپاه: با تشکیل بسیج سازندگی جریان حرکت‌های جهادی احیاءشد

سردار فدوی با اشاره به انحلال جهاد سازندگی، گفت: مدت‌های زیادی بود که خلاء جهاد سازندگی احساس می‌شد و خوشبختانه با تشکیل بسیج سازندگی دوباره جریان حرکت‌های جهادی احیاءشد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار سرتیپ پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پس از بازدید میدانی و هوایی برای بررسی میزان پیشرفت پروژه‌های آبرسانی روستا‌های مختلف استان فارس به ویژه در شهرستان‌های بیضا و مرودشت، در جلسه دفتر فنی جهاد آبرسانی بسیج سازندگی فارس در خصوص پروژه‌های جهادی بیان کرد: یکی از برکات انقلاب اسلامی حرکت‌های جهادی بود و متاسفانه پس از مدتی جهاد سازندگی را منحل کردند و مدت‌های زیادی بود که خلاء نبود جهاد سازندگی احساس می‌شد و خوشبختانه با تشکیل بسیج سازندگی دوباره جریان حرکت‌های جهادی احیاء شد.

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: هم اکنون در سال چهل و سوم انقلاب اسلامی قرار داریم و هر چند کار‌های عمرانی و جهاد آبرسانی که در حال انجام است باید زودتر انجام می‌شد، اما خوشحالیم که امروز شاهد حرکت‌های جهادی با قدرت بالا و مهارت‌های فنی بیشتر هستیم و کار آبرسانی به روستا‌ها در حال انجام است.

فدوی با اشاره به اینکه پروژه‌های آبرسانی با سرعت خوبی در حال انجام است، افزود: امیدواریم که تمام پروژه‌های جهاد آبرسانی فارس تا پایان امسال به اتمام برسد و مشکل آب ۳۷۲ روستا حل شود البته تعداد روستا‌های استان فارس که با مشکل آب روبرو هستند فقط روستا‌های تحت پوشش این طرح نیستند و حتما در آینده نیز تعداد روستا‌های تحت پوشش طرح جهاد آبرسانی افزایش خواهد یافت.

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه آرمان و اهداف حرکت‌های جهادی بالاست، گفت: کار‌های جهادی فقط معطوف به آبرسانی نیست و در تمام حوزه‌ها که لازم است ورود می‌کنند خوشبختانه هم اکنون نیز در مباحث راه سازی، ساخت مسکن محرومین، آبخیزداری و کشاورزی نیز وارد شده‌اند و باید دائم این فعالیت‌ها را گسترش داد و اراده همگانی و همکاری تمام نهاد‌ها باید ایجاد شود تا رفع محرومیت‌ها در سریعترین زمان ممکن محقق شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار