به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، نشست خبری رویداد همافزایی مدیران ایران صبح امروز چهارشنبه ۲۹ تیر ماه برگزار شد. در این نشست سید احمد عبودتیان دستار ویژه رئیس جمهور و همچنین علی منصوری دبیر اولین رویداد همافزایی مدیران ایران به تشریح این رویداد و همچنین برنامههای دولت برای مردمی سازی پرداختند.
سید حمد عبودتیان دستیار ویژه رئیس جمهور پیشینه و ضرورت مسئله مردمی سازی را در نقطه تمایز جمهوری اسلامی با همه نظامات سیاسی حضور فعالانه و حقیقی مردم در آن دانست و تاکید کرد: باید به رابطه امت و امامت که مورد تایئد امام خمینی بود بازگردیم.
عبودتیان در ادامه گفت: ما بسیاری از بحرانهای بزرگ را با همت مردمی پشت سرگذاشتیم دفاع مقدس، جهاد سازندگی و نهضت سوادآموزی از نمونههای بارز آن بود، اما در دهههای گذشته این الگوی مهم و تجربه خوب کمرنگ شد. وی افزود: حتی در این سالهای اخیر در بسیاری از بلایای طبیعی هم این مردم و گروههای جهادی بودند که کشور را نجات دادند.
عبودتیان هدف از برگزاری اولین رویداد همافزایی مدیران کشور را خط شکنی دولت برای مردم سازی خواند و تاکید کرد: ما باور داریم مردم و جامعه نخبگانی برآمده از آنها کلید حل بسیاری از مشکلات کشور در مرحلههای مختلف از تصمیم سازی تا اجرا هستند.
وی ادامه داد: متاسفانه ما برخی مسائل را آنقدر پیچیده کردهایم که متاسفانه برخی کارها پیش نمیرود. شیوهنامهها و ضوابط اداری در حوزههای مختلف به شدت انجام کارها را کند کرده است. مدیران هم گاهی باورشان شده که تمام کارها را باید خودشان انجام دهند، اما واقعیت این است که امکان چنین کاری وجود ندارد و تنها با مشارکت و حضور مردم است که میتوان کارها را پیش برد.
دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی سازی دولت، گفت: رویداد «همافزایی مدیریت ایران ۱۴۰۱» گامی است برای بسترسازیِ مناسب در جهت حضور مردمی در پیشبرد فعالیتهای مهم. این گام اول و بخشی از مسیرِ رفتنِ به سمت دولتِ مردمی است.
موسویان مشاور معاون اجرایی رئیسجمهورنیز در این نشست حضور داشت که از شرکت حضور هزار مجموعه مردم نهاد و ۸۰۰ غرفه در مصلی تهران برای برگزاری رویداد همافزایی مدیریت ایران خبر داد و این رویداد را گامی بلند در تحقق مردمی سازی دولت و گام دوم انقلاب دانست.
منصوری دبیر رویداد «همافزایی مدیریت ایران ۱۴۰۱» هم در بخش دیگری از این نشست گفت: شعار اصلی دولت شکل دادن دولت مردمی است. نظام جمهوری اسلامی ایران هر جا به پشتوانهی بزرگی به نامِ مردم متصل شده، در حل مسائل موفق بوده است.
وی ادامه داد: سعی کردیم هزار مجموعه مستقل در حوزههای مختلف را برای این رویداد گِرد هم بیاوریم؛ مجموعههایی مردمی و غیر دولتی و غیرحاکمیتی را برای این رویداد انتخاب کردهایم.
منصوری گفت: این مجموعهها را در ۴۰ هزار متر مربع فضا و به مدت چهار روز جمع میکنیم. از سوی دیگر مدیرانی که میخواهند کارهای جدید و خلاقانه انجام دهند را از سراسر کشور برای حضور در این رویداد دعوت میکنیم. این مدیران میتوانند براساس برنامهها و کارهایی که دارند، مجموعههایی را برای انجام کارهایشان در این رویداد انتخاب کنند.
وی ادامه داد: این هزار مجموعه از میانِ حدودِ پانزده هزار مجموعه انتخاب شدهاند؛ آنها را در دستههای مشخصی قرار دادهایم تا بیایند و خودشان را معرفی کنند. هر مجموعهها اطلاعات و مشخصاتش را در سایتما قرار داده است و صفحهی خاص خود را دارد.
دبیر رویداد «همافزایی مدیریت ایران ۱۴۰۱» گفت: مدرسهی «همافزا» را تشکیل دادهایم تا فضاهای مناسب برای ارتباطِ مدیران با این مجموعه فراهم شود. این دوره از رویداد همافزا، آغاز کار ماست. از طرفی سایت و اپلیکیشنی که طراحی شده، زیرساختی دائمی برای ارتباط مدیران با این مجموعهها است.
وی تاکید کرد: نظاممسائل استانها در قالب سی و یک کتاب آماده شده است. این کتابها در اختیار همه قرار میگیرد تا با مطالعه این کتابها به ایدهپردازی برای حلِ مشکلاتِ استانها بپردازند.
همچنین در بخش پایانی این جلسه، مدیرانِ کلِ وزارتخانههای مختلف، به بیانِ دیدگاهها و پیشنهادهای خود درباره رویداد «همافزایی مدیریت ایران ۱۴۰۱» پرداختند.