کد خبر:۱۰۲۳۳۹۶

نخستین رویداد ملی «هجرت اشتغال‌آفرینی» خاتمه یافت

نخستین رویداد ملی هجرت اشتغال‌آفرینی طی مراسمی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) با تقدیر از رتبه‌های برتر رباتیک، کسب و کارهای برتر، زیست بوم، ایده‌ها و راهبرداهای برتر به کار خود پایان داد.

نخستین رویداد ملی «هجرت اشتغال‌آفرینی» خاتمه یافت

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مراسم اختتامیه اولین رویداد ملی «هجرت اشتغال‌آفرینی» پیش از ظهر امروز در شبستان حضرت زهرا (س) حرم مطهر بانوی کرامت (س) برگزار شد.

 

آیت‌الله محمود رجبی در این مراسم، ضمن پرداختن به امر اشتغال در حوزه دین و واکاوی آن در آموزه‌های دینی، کسانی را که در این محدوده خدمت می‌کنند، کارگزاران خدا روی زمین معرفی کرد و نقش اشتغال را برای اقتدار ملی، نقش بسیار سرنوشت سازی دانست.

وی سیره عملی اهل‌بیت (علیهم‌السلام) و زندگی امیرالمومنین علی (علیه‌السلام) را نماد بارزی از جلوه اشتغال دانست و افزود: اشتغال مطالبه خدا از بندگان است تا جهان را آباد کنند و استخراج ظرفیت‌ها در جهان آفرینش تنها با اشتغال مهیا می‌شود.

رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: پنج عامل مهم فرهنگ‌سازی، عالمانه و دانش‌بنیان بودن، هم‌افزایی، مرحله عمل و کار خالصانه از امور مقدس مربوط به اشتغال است و مؤلفه معنوی توسل به اهل بیت (علیهم‌السلام) برای شروع کار، همواره از تاکیدات آیت‌الله مصباح (ره) بوده است.

نخستین رویداد ملی «هجرت اشتغال‌آفرینی» خاتمه یافت

در ادامه محسن امیدیان با بیان اینکه رویداد ملی «هجرت اشتغال‌آفرینی» در نوع خود فاخر، جدید و نمونه است، اظهار کرد: یکی از عرصه‌هایی که از آن غفلت شده و آن‌طور که باید رشد مورد توقع را برآورده نکرده، عرصه اقتصاد است.

وی با اشاره به اینکه رشد منطقی و قابل قبول اقتصاد باید چند مولفه را دارا باشد، اضافه کرد: تغییر رویکرد و نگاه اقتصادی جامعه مولفه اول، پذیرفتن مخاطرات تغییر و ریسک پذیری مولفه دوم برای رشد اقتصادی کشور است.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم عنوان کرد: مولفه سوم شناسایی اقتضائات متناسب با زیست بوم است که برای برداشتن قدم‌های صحیح، لازم است مسیر و توانمندی‌ها را به درستی بشناسیم.


آیت‌الله سید محمدمهدی میرباقری دیگر سخنران این مراسم نیز تصریح کرد: عوامل این رویداد تلاش کردند که برخی از ایده‌های اقتصاد اسلامی را عملی کنند که می‌تواند آغازی برای موضوع اشتغال‌آفرینی باشد.

وی ادامه داد: بین مومنین که رشته اخوت ایجاد شود، رابطه آن‌ها از کسانی که از یک پدر و مادر هستند نزدیکتر می‌شود؛ حقوقی که بین برادرای ایمانی است به قدری سنگین می‌باشد که ائمه اطهار (علیهم‌السلام) به جهت اینکه مردم آمادگی درک آن را نداشته‌اند، بیان نکردند، ولی در روایات آمده است که عصر ظهور جمع‌المال اتفاق خواهد افتاد.

 

نخستین رویداد ملی «هجرت اشتغال‌آفرینی» خاتمه یافت

شعرخوانی آیینی، اهدای جوایز به برگزیدگان رتبه‌های برتر رباتیک، تقدیر از کسب و کار‌های برتر، زیست بوم، ایده‌ها و راهبردا‌های برتر از جمله برنامه‌های این مراسم بود.

گفتنی است نخستین رویداد ملی «هجرت اشتغال‌آفرینی» که به مدت یک هفته به میزبانی دانشگاه قم و حضور ۶۰۰ جوان خلاق و ۲۰ استاد برگزار شد، با آیین غبارروبی از حرم مطهر حضرت معصومه (س) توسط حاضرین در مراسم اختتامیه، به کار خود پایان داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار