به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام سید تقی موسوی ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه قم که در مصلی قدس برگزار شد، در خصوص تربیت معلم تراز انقلاب اسلامی گفت: اساساً دانش و دانشجویی، معلم و معلمی کردن در فرهنگ اسلامی جایگاه بسیار رفیعی دارد و در آیات و روایات نیز در باب اهمیت این موضوع با تاکید پرداخته شده است.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ما انقلاب فرهنگ پایه بوده و ماهیت فرهنگی دارد، بیان کرد: امام خمینی (ره) در کلامی آوردهاند که فتحالفتوح انقلاب اسلامی این است که جانهای انسانها متحول میشود و به حقیقت و توحید روی میآورد که نتیجه تاثیر معلم است؛ بزرگترین پیروزیها، پیروزی تاثیر بر انسانها و هدایت آنها و انقلاب درونی انسانها است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان قم با بیان اینکه در سال ۱۳۹۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه فرهنگیان را تأسیس کرد، افزود: یعنی محصول و موجودیهای دانشسراها و مراکز تربیت معلم آموزش و پرورش به نام دانشگاه فرهنگیان تاسیس شد؛ دانشگاه فرهنگیان ماموریت تربیت معلم تراز انقلاب اسلامی را به عهده دارد.
وی ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان در استان قم، دو پردیس برادر و خواهر، مرکز آموزش عالی شهید مدنی و مرکز مدیریت مرکزی استان دارد.
موسوی اظهار کرد: آموزش و پرورش در شرایط فعلی با دو سونامی جمعیت دانشآموزی و بازنشستگی معلمان مواجه است و به نوعی منابع انسانی و معلمان آموزش و پرورش در حال تغییر هستند؛ فرصت بسیار مغتنمی است که نظام جمهوری اسلامی و متدینان به فکر این باشند که بدنه آموزش و پرورش را با معلمین متدین، متخصص و حرفهای پر کنند.
وی ابراز کرد: افرادی که وارد دانشگاه فرهنگیان میشوند، پس از مصاحبه و گزینش دانشجو و دانشجو معلم، مستخدم آموزش و پرورش میشوند و حکم زده شده و با حقوق فعالیت میکنند و سنوات تحصیلی فرد و سربازی او محسوب میشود؛ اینها امتیازاتی است که قانونگذار در نظر گرفته است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان قم، شبانهروزی بودن تحصیل را دیگر امتیاز این دانشگاه دانست و گفت: یک محیط خوابگاهی همراه با برنامههای متنوع فرهنگی، اعتقادی و تفریحی تدارک دیده شده که میتواند در تحصیل علمی دانشجویان بسیار موثر و مفید باشد.