به گزارش گروه استانهای خبرگزای دانشجو،عباس کلانتری، رئیس دانشگاه یزد با حضور در جمع دانشجویان جهادی شرکت کننده در اردوی جهادی فاطمه الزهرا (س) از تلاش های مخلصانه دستاندرکاران و شرکتکنندگان در این حرکت ایثارگرانه تشکر و قدردانی کرد.
محسن رفیعیان، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد با اعلام این خبر افزود: تعداد ۳۰ نفر از دانشجویان فعال و متعهد دانشگاه یزد در این اردو که در شهرستان ابرکوه برگزار میشود، مشارکت دارند.
رفیعیان گفت: گروه جهادی فاطمه الزهرا (س) از سال ۱۳۸۷ با هدف خدمت رسانی به مناطق محروم هرساله به فعالیتهای جهادی متعدد در داخل و خارج از شهر یزد و مناطق روستایی استان یزد از جمله فعالیتهای آموزشی، فرهنگی و اقتصادی میپردازد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد تصریح کرد: دانشجویان جهادگر خواهر دانشگاه یزد با جذب حداکثری و کادرسازی از میان افرادی که به کارهای جهادی علاقه دارند هر ساله با برگزاری اردوهای طرح هجرت به روستاهای مناطق محروم استان کمک میکند و به ترویج فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی بین دانشجویان، استادان و عموم مردم میپردازد.
وی افزود: این گروه جهادی در شرایط اپیدمی کرونا نیز وظیفه خود را در خدمت بیش از گذشته به هموطنان دانسته و از ابتدای شیوع این بحران تاکنون فعالیتهای گوناگونی را از قبیل تولیدماسک و تهیه و توزیع بستههای معیشتی در مناطق سطح شهر به انجام رسانده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اظهار داشت: این دانشجویان همواره در تلاشند تا روستاهای مناطق محروم استان را شناسایی کنند و با بررسی فرصتها و تهدیدهای موجود در روستا و مشورت با استادان و خبرگان مربوطه به ارائه راهکار عملی برای حل مشکلات روستا بپردازند و سپس با ورود به منطقه و ایجاد حس اعتماد در مردم روستا بخشی از راهکارهای عملی خود را پیاده سازی کنند و سرانجام با مشارکت و اتحاد مردم روستا به مطالبهگری از مسئولان روستا بپردازند.
وی فعالیت اصلی این گروه را در زمینه مسائل فرهنگی و اقتصادی عنوان کرد و افزود: در صورت مشاهده نیاز بحرانی روستا در زمینهی آموزشی، پزشکی و یا عمرانی از گروههای جهادی دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه فنی شهید صدوقی نیز دعوت به همکاری میکند.
شایان ذکر است گروه جهادی فاطمه الزهرا (س) امسال در روستای هارونی شهرستان ابرکوه فعالیت دارد که این منطقه را با توجه به شناخت گروه از این روستا، آسیبهای فرهنگی و تربیتی و اقتصادی موجود در این روستا انتخاب کرده است. همچنین بر اساس مشورتهایی که با مسئولان منطقه و معتمدین روستا انجام شده، مقرر شده است آسیبهای تربیتی، فرهنگی و اقتصادی در اولویت فعالیتهای جهادی این گروه قرار گیرد.