کد خبر:۱۰۳۰۸۱۵

ایمنی‌زایی واکسن برکت پلاس برای مقابله با سویه جدید امیکرون

محققان در این مطالعه یافته‌های ایمنی‌زایی، ظرفیت خنثی‌سازی و ایمنی را از یک کارآزمایی بالینی طراحی‌شده موازی و غیرتصادفی گزارش کرده اند که واکسن حاوی ذرات کامل ویروس غیرفعال شده را علیه SARS-CoV-۲ سویه B.۱.۱.۵۲۹ (Omicron) را روی ۲۱۰ شرکت‌کننده گروه سنی ۱۸ تا ۷۵ سال در ایران ارزیابی کرده اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، گروه تحت مطالعه به طور غیرتصادفی به سه گروه ۷۰ نفری تقسیم شدند که سه تا پنج ماه پس از واکسیناسیون با BIV۱-CovIran یا BBIBP-CorV، تقویت کننده یا یادآور BIV۱-CovIran یا BIV۱-CovIran Plus دریافت کردند. پاسخ ایمنی هومورال از طریق تیتر‌های میانگین هندسی (GMT) و نسبت‌های میانگین هندسی (GMR) آنتی‌بادی‌های IgG اختصاصی سویه ووهان یا Omicron ارزیابی شدند. یک تست معمولی خنثی سازی ویروس (cVNT) ظرفیت خنثی سازی را ارزیابی کرد. اگر حد پایین ۹۵% CI برای GMR بالاتر از ۰، ۶۷ باشد. گروه BIV۱-CovIran/BIV۱-CovIran Plus و BBIBP-، عدم حقارت گروه‌های دریافت کننده تقویت کننده BIV۱-CovIran Plus نسبت به گروه دریافت کننده تقویت کننده BIV۱-CovIran به این نتیجه رسیدند که حدود ۳/۲۳ درصد از سرم‌های رقیق شده شرکت کنندگانی که واکسن سویه اجدادی را به عنوان تقویت کننده دریافت کرده بودند، ویروس نوع Omicron را در روز ۱۴ خنثی کردند. درحالیکه این رقم در میان شرکت‌کنندگانی که یادآور مخصوص Omicron را دریافت کردند، از ۶۶ درصد فراتر رفت. در همین حال، واکسن اختصاصی Omicron همچنان فعالیت خنثی‌سازی را در برابر سویه ووهان نیز منتشر شده است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار