آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۱۸۵۰
لطیفی خبر داد

خودکفایی در تامین ۴۲۰۰ تن مقوا برای جلد کتب درسی

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: هر سال ۴۲۰۰ تن مقوا برای جلد کتاب درسی نیاز بوده است که امسال به دست یک شرکت داخلی این نیاز تأمین شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی لطیفی گفت: بر اساس سیاست‌های دولت و وزارت آموزش و پرورش سیاست‌های مهمی را پیش روی خود داریم. یکی از این سیاست‌ها تعامل درون وزارتخانه است. باید خصوصا با دانشگاه فرهنگیان و معاونت‌های مختلف متوسطه و ابتدایی نزدیکی فراوانی داشته باشیم.

او گفت: وزارت آموزش و پرورش باید متناسب با تغییرات در کشور رویکرد‌های خود را تغییر دهد. یکی از ابعاد آن در زمان شیوع کرونا مشاهده شد و تحولات فراوانی را در رویکرد آموزش و پرورش دیدیم.

او ادامه داد: سازمان برای آموزش ترکیبی و همسان سازی آموزش در زمان شیوع کرونا برنامه ریزی فراوانی داشته است.

لطیفی بیان کرد: یکی دیگر از سیاست‌های جدی ما توجه به موضوع حمایت از برنامه‌های درسی و اشاعه آن است. ما باید در تعامل دو طرفه مدارس این موضوع را پیگیری کنیم.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی افزود: توجه به اسناد تحولی مصوب و پیگیری اجرایی شدن آن در مدارس از وظایف مهم ما است. در سند زیر نظام برنامه درسی مجموعه‌ای از تکالیف وجود دارد که اگر اتفاق بیفتند تغییرات زیادی در حوزه کتاب‌های درسی خواهیم داشت و سازمان اکنون تمرکز اصلی خود را تحقق این تکالیف می‌داند.

او ادامه داد: مسئله تقویت سرمایه انسانی سازمان از موضوعات مهم دیگر ما است و نیازمند این هستیم که این سرمایه انسانی را تقویت کنیم و در دوره جدید به دنبال این موضوع هستیم.

لطیفی گفت: سالانه به بیش از ۴۰ هزار تن کاغذ نیاز داشتیم و مقوا را همیشه از خارج از کشور وارد می‌کردیم؛ اما امسال در مزایده‌ای توسط یک شرکت داخلی توانستیم تمامی مقوای مورد نیاز را تهیه کنیم. هر سال ۴۲۰۰ تن مقوا برای جلد کتاب درسی نیاز بود که امسال به دست یک شرکت داخلی این نیاز تأمین شده است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: امسال یک شرکت چوب و کاغذ توانست ۶۷ درصد یعنی ۳۹ هزار تن کاغذ داخلی ما را فراهم کند و تا کنون ۲ نوبت دریافت کاغذ داشته ایم که اتفاق بزرگی برای رسیدن به خودکفایی بود. در زمینه تولید مقوا که به طور کامل به خودکفایی رسیده ایم و امیدواریم در زمینه کاغذ نیز به زودی به این مهم برسیم.

او گفت: امسال بیش از ۱۴۹ میلیون کتاب به چاپ رسانده ایم که رقم سنگینی است. از ۱۰ شهریور توزیع کتاب‌ها از مناطق به مدارس انجام شده و سازمان وظیفه خود را انجام داده است.

او ادامه داد: در این سال نهایت تلاش ما این بوده که تمام اتباع نیز کتاب داشته باشند که این موضوع با مشکلاتی مواجه بوده است.

او ادامه گفت: از خانواده‌ها درخواست داریم که سریع‌تر ثبت سفارش کتاب درسی را انجام دهند تا کتاب‌ها سریع‌تر به دست آن‌ها برسند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار