آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۲۲۸۹
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد

حذف کامل هیدروکلروفلوروکربن‌ها در ایران تا سال ۲۰۳۰

ایرج حشمتی بر حذف کامل مواد مخرب هیدروکلروفلوروکربن‌ها در ایران تا سال ۲۰۳۰ برای حفاظت از لایه اوزن تاکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، ایرج حشمتی در در مراسم گرامیداشت سی و پنجمین سالگرد پروتکل مونترال و روز جهانی اوزن که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به دستاورد‌های پروتکل مونترال در ایجاد همکاری و همراهی کشور‌های مختلف با هدف حذف تدریجی مواد مخرب لایه اوزن، اظهار کرد: هم اینک این پروتکل، فعالیت‌ها و اهداف وسیع تری از جمله کند کردن روند تغییرات آب و هوایی را در پیش گرفته است.

وی، اصلاحیه کیگالی را فرصتی برای بهبود بهره وری انرژی در بخش سرمایش و استفاده از فناوری‌های جدید دانست و افزود: پروتکل مونترال از طریق اصلاحیه کیگالی موجب کاهش مصرف هیدروفلوروکربن‌ها می‌شود که این امر، کند شدن روند گرمایش جهانی کره زمین را در پی دارد.

به گفته حشمتی، تاکنون ۱۲۴ کشور جهان به عضویت این اصلاحیه درآمده اند.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به شعار امسال روز جهانی اوزن با عنوان "همکاری جهانی برای حفاظت از زندگی روی زمین"، تصریح کرد: پیروی از این شعار یادآور این اصل مهم است که باید عزممان را برای سلامتی بشر و کلیه موجودات روی زمین جزم کنیم.

وی، خاطرنشان کرد: امروز پس از گذشته افزون بر سه دهه از تصویب عضویت ایران در کنوانسیون وین و پروتکل مونترال در مجلس شورای اسلامی، مصرف بخش عمده‌ای از مواد مخرب لایه اوزن به میزان حدود ۹۸۰۰ تن در ۱۳۷۸ واحد تولیدی و خدماتی حذف شده است.

حشمتی در ادامه متذکر شد: با اجرای مرحله دوم حذف هیدروکلروفلوروکربن‌ها در ایران و انتقال فناوری به واحد‌های تولیدی در جهت حذف کامل این مواد مخرب لایه اوزن تا سال ۲۰۳۰ گام بر می‌داریم.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با تشکر از همکاری دستگاه‌های مختلف عضو کمیته ملی اوزن، گفت: تاکنون چندین موافقتنامه همکاری با دستگاه‌های مختلف اجرایی امضا کرده ایم که بستر لازم برای اجرای پروتکل مونترال را فراهم می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار