آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۲۵۴۳
سفیر فلسطین در بغداد:

روند عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، جنایات آن را افزایش داد

احمد عاقل سفیر فلسطین در بغداد گفت که قانون جرم انگاری روابط با رژیم صهیونیستی که در پارلمان عراق تصویب شد، ثابت کرد که عراق در کنار مردم فلسطین است و وجود رژیم صهیونیستی را رد می‌کند.

به گزارش گروه بین‌المل خبرگزاری دانشجو، «احمد عاقل» سفیر فلسطین در بغداد با بیان اینکه موج عادی سازی تحمیل شده از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا بر برخی کشورهای عربی، رژیم صهیونیستی را وحشی‌تر کرده است، خاطرنشان کرد: تصویب قانون جرم انگاری عادی سازی با رژیم صهیونیستی در پارلمان عراق، هیچ بهانه‌ای برای برخی از افراد که تمایلات عادی سازی روابط با این رژیم را داشتند، باقی نگذاشت.

عاقل گفت: موج عادی سازی با رژیم صهیونیستی نه تنها منجر به صلح نشد، بلکه جنایات این رژیم در منطقه و به ویژه علیه مردم بی دفاع فلسطین را افزایش داد.

وی افزود: تصویب قانون علیه عادی سازی با رژیم صهیونیستی توسط پارلمان عراق پیامی صریح برای مردم فلسطین است که مردم عراق همچنان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسند و همین امر مردم فلسطین را برای مقابله با این رژیم غاصب مشتاق تر کرده است.

چندی پیش، پارلمان عراق به اتفاق آرا به قانونی رأی داد که عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را جرم تلقی می‌کند.براساس این قانون، هرگونه داشتن رابطه با رژیم صهیونیستی یا همکاری با افراد و شرکت‌های صهیونیستی یا هرگونه همکاری سیاسی، امنیتی، اقتصادی، فنی، فرهنگی، ورزشی و علمی با آن جرم به شمار می‌رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار