آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۵۵۸۵
معاون نخست وزیر روسیه:

روسیه و ایران در زمینه سوآپ نفت و گاز همکاری می‌کنند

معاون نخست وزیر روسیه اعلام کرد: مسکو و تهران در زمینه سوآپ نفت و گاز همکاری و مسیر‌ها و مکانیسم‌های اجرای این طرح را بررسی می‌کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از تاس، «الکساندر نواک» معاون نخست وزیر روسیه امروز پنجشنبه در سخنانی اعلام کرد: روسیه و ایران در حال حاضر روی مسیر‌هایی برای سوآپ نفت و گاز کار کرده و آن را مورد بررسی قرار می‌دهند.

معاون نخست وزیر روسیه در این خصوص ادامه داد: توافق عملیات سوآپ با ایران در مرحله اول ممکن است شامل ۵ میلیون تُن نفت و حداکثر ۱۰ میلیارد مکعب گاز در سال باشد.

آلکساندر نواک به خبرنگاران گفت: ما در حال حاضر با آن‌ها (با طرف ایرانی) در این راستا کار می‌کنیم. روی مسیر‌ها و مکانیسم‌های جداگانه کار می‌کنیم. این در مورد سوآپ نفت و گاز نیز صدق می‌کند.

به گزارش اسپوتنیک، شرکت ملی نفت ایران و گازپروم در ماه جولای سال جاری تفاهمنامه‌ای را امضا کردند که به توسعه میادین گازی کیش و پارس شمالی، ۶ میدان نفتی و همچنین حفظ فشار در میدان پارس جنوبی کمک می‌کند.

علاوه بر این، سند مذکور شامل عملیات مبادله با گاز طبیعی و فرآورده‌های نفتی، اجرای پروژه‌های گاز مایع و ساخت خطوط لوله گاز صادراتی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار