آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۷۱۱
یادواره لاله های محراب در شیراز -2

حجت الاسلام سعیدی: رشد فتنه در جامعه به نوع برداشت از حاکمیت دینی برمی‌گردد

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاكيد بر اینکه نگاه امام (ره) به آزادی و جهان بینی با نگاه حاکم بر غرب متفاوت بود، گفت: رشد فتنه در جامعه به نوع برداشت از حاکمیت دینی برمی‌گردد؛ چرا که دو گفتمان دینی و لیبرال ملی گرایی در تقابل با یکدیگر هستند.

 به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شیراز، حجت الاسلام علی سعیدی امروز در مراسم یادواره «لاله های محراب» که به مناسبت بزرگداشت شهادت آیت الله سیدعبدالحسین دستغیب و 340 شهید روحانی استان فارس در حسینیه ثارالله (ع) شیراز برگزار شد، اظهار داشت: با نگاه به تاریخ 100 ساله اخیر به این نتیجه می رسیم که چهار نوع گفتمان در اين دوره برقرار بوده است و در این چهار نوع گفتمان، گفتمان دینی و فقاهتی حضرت امام (ره) که مدل حکومتی علوی و نبوی می باشد بر بقیه گفتمان ها غالب شده است.

 

وی با اشاره به ابتکار و شجاعت امام راحل (ره) در تبیین و تثبیت این گفتمان بیان داشت: اولین معیار این گفتمان دینی و فقاهتی حضرت امام (ره) خدا است.

 

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: اعتقاد به مشروعیت در برابر قرارداد اجتماعی، اعتقاد به مشروعیت قوانین و مقررات، اعتقاد به جامعیت و پیوستگی دین، اصل تعبد به احکام الهی، اصالت کمال در برابر اصالت لذت و سود ‌و اعتقاد به وحیانیت دیگر معیارهای گفتمان حضرت امام راحل (ره) است.

 

سعیدی با تصریح بر اینکه نگاه امام (ره) به آزادی و جهان بینی با نگاه حاکم بر غرب متفاوت است، گفت: در واقع رشد فتنه در جامعه به نوع برداشت از حاکمیت دینی برمی گردد؛ چرا که دو گفتمان دینی و لیبرال ملی گرایی در تقابل با یکدیگر هستند و برای بقای گفتمان امام (ره) باید در ابتدا گفتمان حضرت خامنه ای تبیین شود.

 

وي با تاکید بر اینکه همه مسئولان و بویژه روحانیت با بصیرت در توسعه این گفتمان نقش ویژه ای دارند، گفت: اگر روحانیت کار خود را درست انجام دهد، هر تضمینی برای بقای این گفتمان وجود دارد./انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار