کد خبر:۱۰۳۷۹۱
ادامه آتش سوزی در اراضی اشغالی و بحران کابینه نتانیاهو
در حالي که آتش مناطق جدیدی از اراضی اشغالی را در بر گرفته است کابینه نتانیاهو با انتقادات گسترده و درخواست استعفای مقامات مسئول مواجه شده است.
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پایگاه خبری الاسلام الیوم، پس از گذشت چهار روز از آتش سوزی شمال اسرائیل آتش جدیدی شمال استان جنین در اراضی اشغالی را در برگرفت و تا کنون آتش نشانان موفق به محار کامل آن نشده اند.
روزنامه جورزالیم پست چاپ رژیم صهیونیستی دیروز اعلام کرد شعله های آتش تازه ای منطقه عوفیله را در بر گرفته و به آتش سوزی منطقه کرمل افزوده شده است.
بر اساس گزارش منتشر شده در این روزنامه، علی رغم مشارکت 20 کشور خارجی در اطفاء این حریق تا کنون تنها 80 درصد آتش محار شده است.
این در حالیست که در پی آتش سوزی گسترده در جنگل های رژیم صهیونیستی و کشته شدن 43 نفر، کابینه نتانیاهو با درخواست های مردمی برای استعفای مقامات این دولت مواجه شده است و سیاستمداران و منتقدان دولت در پی شکست مسئولان در مقابله با این بحران و تخریب منازل و نابودی جنگل ها خواستار استعفای مقامات مسئول شدند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰