به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهزاد سامانی عضو هیئت مدیره شرکت خلاق بومی سازان فناوریهای پیشرفته با اشاره به فعالیت در حوزه واقعیت افزوده و واقعیت مجازی گفت: این شرکت در حال توسعه فعالیتهای خود به سمت هوش مصنوعی و اینترنت اشیا است.
این فعال فناور، سامانه جامع کاتالوگ واقعیت افزوده ایرانساخت را محصول محوری این شرکت عنوان کرد و افزود: این محصول ایرانساخت با نام لوگار، امکان ایجاد کاتالوگ با استفاده از فناوری واقعیت افزوده را برای برندها و افراد مختلف فراهم میکند.
محصول لوگار برای سیستم عاملهای مختلف تلفنهای همراه و همچنین به صورت تحت وب قابل استفاده است. با استفاده از لوگار، مشتریان قادر به مشاهده مدل سه بعدی محصولات در محیط پیرامون خود خواهند بود. این یک راهکار ویژه برای افزایش ضریب جذب مشتریان است.
از ورود به بازار تا ایجاد اشتغال
این ایده ۳ سال پیش با محصولی به نام آرمکس، وارد بازار شد که با بهبود آن و رفع نقایص آن، لوگار به بازار ارائه شد. محصول ایرانساخت این شرکت، مشابه داخلی با این شرایط ندارد و نسبت به مشابه خارجی نیز برتریهایی دارد. کاملاً قابل ارائه خدمت به هر نقطه از جهان است
این شرکت در آغاز برای ۱۹ نفر اشتغال ایجاد کرده است و با رفع چالشها و تحقق حمایتها این میزان میتواند افزایش یابد.
مدیرعامل شرکت خلاق بومی سازان فناوریهای پیشرفته با اشاره به تبلیغ و کمک به توسعه بازار به عنوان نیاز اصلی این شرکتها گفت: بدون بازار، شرکتهای خلاق شانس کمی برای بقا دارند و خلاء زیادی در زمینه بازاریابی و ورود به بازار برای شرکتهای خلاق احساس میشود. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری میتواند در زمینه کمک به ورود به بازار و حمایتهای بیمهای و مالیاتی، کمکهای خوبی صورت بدهد.