کد خبر:۱۰۳۸۹۸۵
ادعاهای زلنسکی درباره پهپادهای ایرانی
رئیس جمهور اوکراین مدعی شد که روسیه به دنبال رسیدن به پهپادهای نظامی ایرانی است.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، رئیس جمهور اوکراین مدعی شد که روسها به دنبال به کار گیری پهپادهای ساخت ایران در نبرد با کی یف هستند.
خبرگزاری فرانسه امروز دوشنبه به نقل از «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین مدعی شد که روسیه درخواستی برای دستیابی به ۲ هزار پهپاد ایرانی را مطرح کرده است.
رئیس جمهور اوکراین در مصاحبهای با روزنامه صهیونیستی به پاسخ منفی صهیونیستها به درخواست کمک نظامی کی یف هم اشاره کرد و آن را اینگونه تفسیر کرد که تصمیم رژیم صهیونیستی برای رد کمک نظامی به اوکراین به تمایل آنها برای ناراحت نکردن کرملین برمی گردد.
ادعاهای رئیس جمهور اوکراین در حالی عنوان شد که پیشتر «واسیلی نبنزیا» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد ادعاها درباره اقدام مسکو در خرید هواپیماهای بدون سرنشین از ایران را تکذیب کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.