عمار حکیم حادثه تروریستی شاهچراغ را محکوم کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۹۴۶۹

عمار حکیم حادثه تروریستی شاهچراغ را محکوم کرد

رهبر جریان حکمت ملی عراق در پیامی ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی حرم شاهچراغ این حادثه را به رهبر انقلاب اسلامی و ملت ایران تسلیت گفت.
عمار حکیم حادثه تروریستی شاهچراغ را محکوم کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سید عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق در پیامی اقدام مجرمانه یک گروه تروریستی در حمله به مرقد امام احمد بن موسی بن جعفر علیهم السلام در شهر شیراز ایران که منجر به شهادت و مجروح شدن ده‌ها زائر از جمله زن و کودک شد را محکوم کرد.

در این پیام آمده است: ما این حادثه را خالصانه به رهبر انقلاب اسلامی و ملت مسلمان ایران تسلیت می‌گوییم و از خداوند می‌خواهیم شهدای این حادثه را مورد رحمت واسعه خود قرار دهد و بهشت را جایگاه آن‌ها قرار دهد و به خانواده آن‌ها صبر و به مجروحان شفا دهد.

رهبر جریان حکمت ملی همچنین مجدداً از جامعه بین الملل به ویژه کشور‌های متضرر از آفت تروریسم خواست که برای خشکاندن منابع تامین مالی تروریسم و جلوگیری از پیامد‌های ویران کننده آن بر امنیت و ثبات ملت ها، همکاری و همراهی کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار