کد خبر:۱۰۳۹۷۷۲
باقری فرد:

تنها راه برون رفت کشور از کمبود متخصص، بومی گزینی است

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: در تکمیل ظرفیت پذیرش رشته‌های دستیاری برای تامین نیروی متخصص مورد نیاز بر اساس طرح بومی گزینی اقدام می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت در اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بیان کرد: برای رفع چالش‌های آموزشی باید راه حل‌های مناسب اخذ شود و قوانین موجود مورد بازنگری قرار گیرد.

باقری فرد با اشاره به افزایش پذیرش دانشجویان پزشکی و دندان پزشکی در سال جاری، اظهار کرد: زیر ساخت‌های لازم برای آموزش این دانشجویان باید فراهم شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت در ادامه به بررسی آماری پذیرش دستیاری در سال‌های مختلف پرداخت و تصریح کرد: به منظور ساماندهی رشته‌ها بر اساس نیاز کشور؛ در دوره ۴۹ آزمون دستیاری با دستور وزیر بهداشت، حق الزحمه دستیاران افزایش یافت و داوطلبان حق انتخاب صد رشته محل را داشتند که با انجام این اقدامات حدود ۴۰۰۰ نفر در نوبت اول آزمون دستیاری پذیرش شدند که این میزان از تمامی سال‌ها بیشتر بود.

وی افزود: در تکمیل ظرفیت پذیرش رشته‌های دستیاری برای تامین نیروی متخصص مورد نیاز بر اساس طرح بومی گزینی اقدام می‌شود و باید توجه داشت که تنها راه برون رفت کشور از کمبود متخصص، بومی گزینی است.

باقری فرد در بخشی دیگر از سخنان خود خاطر نشان کرد: دریافت شهریه برای فلوشیب‌ها یک عامل بازدارنده است لذا باید بجای آن تعهد خدمت گرفته و برای جذب فوق تخصص هم مصاحبه‌های ساختار‌مند انجام شود.

انتقال دانشجویان خارج از کشور به داخل بر اساس آزمون صلاحیت

معاون آموزشی وزارت بهداشت در خصوص انتقال دانشجویان خارج از کشور به ایران گفت: طبق مصوبه شورای انقلاب فرهنگی، کسب حد نصاب نمره در آزمون صلاحیت، یکی از شروط اصلی انتقال دانشجویان به کشور است.

وی همچنین از بازبینی آیین نامه جذب و ارتقای اعضای هیئت علمی خبر داد.

باقری فرد در پایان صحبت‌های خود از پیگیری مطالبات اساتید در شورای انقلاب فرهنگی خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار