به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست خبری ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآوردههای طبیعی و طب سنتی ایران با حضور مهدی سیفسهندی، دبیر ستاد توسعه فناوریهای گیاهان دارویی و طب سنتی در روز یکشنبه ۸ آبان برگزار شد.
سیف سهندی با اشاره به شرکت کنندگان این جشنواره گفت: در این جشنواره عرضه فناوریهای گیاهان دارویی به نمایش گذاشته خواهد شد و شرکتهای دانشبنیان و خلاقی که توانستند فعالیت تجاری انجام دهند حضور دارند.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای گیاهان دارویی افزود: ۲۴۰ شرکت دانشبنیان و فناور در این جشنواره حضور دارند.
وی با اشاره به بخشهای افزوده شده به ششمین دوره نمایشگاه گیاهان دارویی اضهار کرد: بخش گیاهان دارویی یکی از بخشهای مهم این جشنواره است همچنین شرکتهایی در حوزه اسانس و عصارههای گیاهی، دمنوش و نوشیدنیهای گیاهی، ماشین آلات و تجهیزات و آرایشی بهداشتی از دیگر بخشهای این جشنواره هستند.
سیف سهندی با اشاره به حضور استانها در نمایشگاه ملی گیاهان دارویی گفت: به منظور نمایش توامندیهای شرکتهای استانی شرایط حضور گروههای استانی نیز فراهم شده و تا کنون ۲۱ استان برای حضور در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآوردههای طبیعی و طب سنتی ایران اعلام آمادگی کردند.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای گیاهان دارویی و طب سنتی با اشاره به اهداف نمایشگاه ادامه داد: علاوه بر توسعه بازار شرکتها که از اهداف نمایشگاه در دورههای قبل نیز بوده است، در سال جاری توسعه بازارهای بینالمللی به اهداف برگزاری نمایشگاه افزوده شده است.
وی با اشاره به توسعه بازار بینالمللی افزود: ۸۰ نفر هیئت بازرگانی از کشورهای همسایه، کشورهای اروپایی و آمریکای لاتین حضور دارند.
سیف سهندی افزود: از دیگر برنامههای این دوره از نمایشگاه ملی گیاهان دارویی برگزاری کارگاه تخصصی، به منظور اموزش شرکت دانشبنیان خلاق و نوپا برای ورود به بازار صادراتی است. همچنین پاویون سرمایهگذاری از دیگر برنامههای جدید این نمایشگاه است.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای گیاهان دارویی به جشنواره دانشآموزی اشاره کرد و گفت: دانشاموزان سراسر کشور میتوانند طرحها و ایدههای خود را ارائه دهند.
وی با تاکید بر فرهنگسازی استفاده از گیاهان دارویی در بین مردم گفت: بازیهایی برای دانشآموزان مقطع ابتدایی و کودکان خردسال طراحی شده که به نوعی در فرهنگسازی گیاهان دارویی تاثیر گذار است.
سیف سهندی به صادرات گیاهان دارویی اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰ حدود ۷۰۰ میلیون دلار در این حوزه صادرات داشتیم و در بخش کشاورزی حدودا ۲۴۰ هزار هکتار سطح زیر کشت داریم.
گفتنی است، این نمایشگاه از سهشنبه ۱۰ آبان افتتاح شده و تا جمعه ۱۳ آبان در مصلی امام خمینی برقرار بوده و آماده بازدید عموم مردم است.