آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۰۳۶۶

بازگشت کارخانه شمش چدن خاوران به چرخه تولید

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی از بازگشت کارخانه شمش چدن خاوران، به چرخه تولید خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جواد اشرفی، معاون استاندار خراسان جنوبی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که در محل کارخانه چدن خوسف و با حضور فرماندار و مدیران دستگاه‌های متولی برگزار شد، اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته و با تغییری که در ساختار موجود رقم خورد، کارخانه چدن کویر خاوران بعد از مدت‌ها رکود، به چرخه تولید برگشت.

اشرفی تصریح کرد: به منظور تحقق طرح نهضت احیای واحد‌های تولیدی راکد و نیمه فعال و بنا به تدبیری که در استان صورت گرفت، جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در محل واحد‌های تولیدی مشکل دارد برگزار می‌شود.

معاون استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در کارخانه چدن خوسف نیز در همین راستا برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این کارگروه‌ها و پیگیری مشکلات واحد‌های تولیدی این است که شاهد رونق تولید در این مجموعه‌ها باشیم.

وی با اشاره به پیگیری‌های شخص استاندار برای رفع مشکلات این واحد تولیدی، یادآور شد: این واحد تولیدی با انتخاب مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره جدید و با مشارکت شرکت‌های پارت گوال و چدن کویر خاوران به چرخه تولید برگشت.

اشرفی با بیان اینکه احیا و بازگشت واحد‌ها به چرخه تولید، برگشت نیروی انسانی به محیط کار و کسب درآمد بیشتر را به همراه دارد، خاطرنشان کرد: هدف کلان دولت این است که از تمام ظرفیت‌های در اختیار دستگاه‌های اجرایی در راستای نهضت احیای واحد‌های نیمه فعال و راکد استفاده شود.

وی با تأکید بر اینکه در رفع مشکلات واحد‌های تولیدی، نگاه بخشی و جزیره‌ای نداریم، ادامه داد: کوتاهی دستگاه‌ها در زمینه رفع مشکلات واحد‌های تولیدی، پذیرفتنی نیست و از طرفی بین تولید کنندگان و مدیران نباید هیچ فاصله‌ای باشد.

اشرفی با بیان اینکه ارتباط تولید کنندگان با مدیران درراستای رونق تولید باید تداوم داشته باشد، تصریح کرد: اگر لازم باشد برای احیای واحد‌های تولیدی، صد‌ها بار جلسه می‌گذاریم تا دوباره به چرخه تولید برگردند و به توسعه خراسان جنوبی کمک کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار