آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۱۸۶۲

مروتی: تأثیر ۴۰ درصدی سوابق تحصیلی در كنكور ۱۴۰۲ قطعی شد

سخنگوی سازمان سنجش تأثیر ۴۰ درصدی سوابق تحصیلی دبیرستان در کنکور ۱۴۰۲ را قطعی اعلام کرد و افزود: از این ۴۰ درصد برای سال آینده، ۲۶ درصد مربوط به دروس عمومی و ۱۴ درصد مربوط به دروس اختصاصی دوران دبیرستان است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حسن مروتی سخنگوی سازمان سنجش درخصوص مواد و ضریب آزمون دروس تخصصی در کنکور سال ۱۴۰۲ گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار بر این شده که از سال ۱۴۰۲ به بعد دو آزمون سراسری برگزار کنیم و دومین تغییر هم تأثیر قطعی سوابق تحصیلی دوران دبیرستان در کنکور است.

وی تأثیر ۴۰ درصدی سوابق تحصیلی دوران دبیرستان در کنکور سال ۱۴۰۲ را قطعی اعلام کرد و افزود: از این ۴۰ درصد برای سال آینده، ۲۶ درصد مربوط به دروس عمومی و ۱۴ درصد مربوط به دروس اختصاصی دوران دبیرستان است و ۶۰ درصد آزمون هم مربوط به دروس اختصاصی می‌باشد.

سخنگوی سازمان سنجش با اشاره به اینکه اولین کنکور سراسری امسال در تاریخ ۲۹ و ۳۰ دی ماه برگزار خواهد شد و نتایج آن هم شامل نمره تا پایان اسفندماه امسال اعلام می‌شود اظهارکرد: دومین آزمون را ۱۵ و ۱۶ تیرماه سال ۱۴۰۲ برگزار می‌کنیم و در مردادماه هم سوابق تحصیلی را از آموزش و پرورش استعلام می‌گیریم.

مروتی در توضیح بیشتر این مطلب گفت: ما بالاترین نمره داوطلبان در ۲ آزمون سراسری را ملاک قرار داده و با آخرین سوابقی که آموزش و پرورش در اختیارمان قرار می‌دهد جمع می‌بندیم. داوطلب بر اساس رتبه‌ای که کسب می‌کند می‌تواند انتخاب رشته خود را انجام دهد و وارد دانشگاه شود.

وی تصریح کرد: اهمیت ویژه به بحث سوابق تحصیلی و مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی درمورد نحوه جدید برگزاری کنکور برای این است که سرنوشت اصلی داوطلبان به چند ساعت محدود خلاصه نشود و استرس‌ها نیز تا حد زیادی کاهش پیدا کند.

سخنگوی سازمان سنجش با بیان اینکه نتایج کنکور هر سال تا چهار کنکور بعدی هم معتبر است گفت: به عنوان مثال اگر فردی دی ماه سال ۱۴۰۱ امتحان دهد و بخواهد در پذیرش سال ۱۴۰۳ از آن استفاده کند باز هم امکانپذیر خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار