به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دانشگاه بجنورد در دهمین جشنواره ملی رویش در بخش کانون ها، کانون همیاران سلامت روان و کانون هلال احمر و در بخش انفرادی در بخش تولید محصولات رسانهای به رتبههای برتر دست یافت.
عباس مروجی، مدیر برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بجنورد در این خصوص گفت: این جشنواره هر سال با هدف کمک به شناسایی و شکوفایی استعدادهای ارزشمند فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان مستعد برگزار میشود.
مروجی افزود: روز بیست و سوم آبان ماه، پذیرش دانشجویان، افتتاحیهی جشنواره و نمایشگاهِ رویش برنامهریزی، روز دوم به برگزاری نشستها و کارگاهها با حضور کارشناسان فرهنگی دانشگاهها و دبیران کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاههای کشور اختصاص داشت و اختتامیه نیز امروز چهارشنبه برگزار شد.
مدیر فرهنگی دانشگاه بجنورد با بیان اینکه این جشنواره ویژهی دستاوردها و توانمندیهای کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاههای سراسر کشور است، گفت: کانونهای دانشجویی-فرهنگی یکی از مجموعههای کارآمد است که نقش مهمی در حیات و سرزندگی محیطهای دانشگاهی ایفا کرده و همواره بهعنوان یکی از مصادیق بارز شکلگیری «دانشگاه اجتماعی» به شمار میرود.
وی افزود: برگزاری جشنواره ملی رویش با انگیزهی معرفی دستاوردها و توانمندیهای این مجموعه و نیز نوعی ارزیابی فعالیتهای کانونهای دانشجویی فرهنگی بهصورت سالیانه، میتواند گام مؤثری در ارتقای کانونهای دانشجویی فرهنگی به شمار آید. به همین منظور معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با درک ضرورت ایجاد چنین بستری، نسبت به برگزاری جشنوارههای ملی رویش که دستاورد فعالیتهای کانونهای فرهنگی و اجتماعی است اهتمام ورزیده است.
مروجی بجنورد اظهار کرد: باتوجه به کمرنگ شدن بیماری کرونا و حضور پر رنگ دانشجویان در محیط دانشگاهها، برگزاری این رویداد در سطح دانشگاه شیراز و استان فارس و خروجی آن در سطح ملی میتواند موجب تقویت پیوند دانشجویان با دانشگاه و ایجاد شور و نشاط و شادابی در بین دانشجویان شود.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف برگزاری جشنوارهی ملی رویش اشاعهی فرهنگ و هنر در سطح کشور است، گفت: محورهای متنوعی برای شرکت در جشنواره در نظر گرفته شده است و دستاوردهای فرهنگی میتواند بهصورت فردی یا گروهی تولید و در جشنواره شرکت داده شود.
مروجی گفت: دبیرخانه جشنواره ملی رویش، دانشگاهها را موظف کرده تا براساس دستورالعمل اعلام شده، موارد ارسالی را از نظر کمی و کیفی بررسی کنند. دانشگاهها ملزمند مستندات و اطلاعات ارائهشده طی یک سال گذشته (در طی بازهی زمانی خرداد۱۴۰۰ تا خرداد ۱۴۰۱) که ازسوی شرکتکنندگان ارسال شده را بررسی کرده و موارد برتر را به جشنوارهی ملی ارجاع داده شد.
این جشنواره با حضور ٢٠٠ دانشجوی منتخب از ٨٠ دانشگاه سراسر کشور برگزار شد و در مجموع ٩ هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال و در سه مرحله دانشگاهی، استانی و ملی داوری شده است.