به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در جریان برگزاری یکصدو هفتمین جلسه این شورا در توضیح گزارش نظارتی ۶ ماهه پروژههای تملک داراییهای سرمایهای حوزه معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران اظهار داشت: ارائه گزارشهای نظارتی یکی از نکات مورد تاکید ریاست محترم شورا از بدو استقرار مدیریت ششم شهری بوده که در دورههای قبل نیز سابقه داشته است.
وی ادامه داد: این گزارش در کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران و با کمک اعضای محترم کمیسیون و کارشناسان برای مدت سه ماه آماده شده بود که با صلاحدید هیئت رئیسه بازه زمانی آن به شش ماهه افزایش یافت. بر این اساس گزارش نظارتی ارائه شده تا ۳۱ شهریورماه جمعبندی و نهایی شده است.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران نظارت بر عملکرد مدیریت شهری را یکی از وظایف مهم شورای شهر دانست و خاطر نشان کرد: گزارشهای ارائه شده در صحن شورا روند کاری سه ماه در مجموعه شهرداری را به نمایش خواهند گذاشت. یعنی این گزارشها چگونگی عملکرد بودجهای ردیفهای تصویب شده در حوزههای مختلف را با توجه به بودجه مصوب شورا برای عملکرد یک ساله شهرداری تهران در برابر دید مدیران و مردم قرار میدهد.
آخوندی اذعان داشت: به توسط این گزارشها مدیریت کلان شهرداری و مردم بر چگونگی عملکرد سه ماهه معاونتهای مختلف واقف خواهند شد و به این نکته دست مییابند که درامدهای کسب شده بر اساس بودجه در کجا هزینه شده است. به عبارتی این گزارش نمایش کلی از عملکرد سه ماهه مجموعه معاونتهای شهرداری است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: ما در جمع بندی این گزارش به کسب اطلاعات صرفا از طریق یک کانال بسنده نکردیم بلکه در این مسیر از اطلاعات سامانه کنترل پروژه شهرداری، سامانه فاینانس، جلسات تخصصی که با معاونتهای مربوطه برگزار شد و نهایتا بازدیدی که کارشناسان کمیسیون از پروژهها داشتند، بهره گرفتیم.
آخوندی بیان داشت: امار و ارقام ارائه شده در این گزارش به این معنی نیست که بخشی از همکاران ما در شهرداری اجرای پروژهها را پیگیری نکردند بلکه بودجه و نقدینگی موثر است و اگر نقصی وجود دارد تذکری دهیم تا حل شود
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اعتبارات کلی معاونت فنی و عمرانی گفت: جمع کل بودجه مصوبه ۱۴۰۱ این معاونت ۲۵۸۹ میلیارد تومان بود که در بخش هزینهای ۱۰۹ میلیارد که اکثرا برای جبران هزینه و حقوق بود در نظر گرفته شد.
وی ادامه داد: اعتبار تملک دارایی سرمایهای در این حوزه از ۲۴۸۰ میلیارد تومان ۱۲۸۵ میلیارد تومان تخصیص یافته که این تخصیص نسبت به سایر معاونتها عدد مناسبی است. در این زمینه باید گفت که به نسبت شش ماهه تخصصی بیش از صد در صد را شاهد هستیم.
آخوندی خاطر نشان کرد: در مجموع به صورت میانگین ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی ۶ ماهه پروژهها در معاونت فنی و عمران بوده که نسبت به باقی حوزهها بهترین وضعیت را دارد، اما باید پیگیری بیشتری در این حوزه صور بگیرد همچنین درصد میزان تخصیص کل سال ۵۲ درصد است و درصد پیشرفت ریالی ۲۴ درصد.
وی در پایان گفت: باید تلاش شود که در زمان ارائه گزارش سه ماهه بعدی شاهد عملکرد مطلوب تری از این معاونت باشیم. هدف از این گزارشهای نظارتی این است که مدیران ارشد شهرداری وضعیت واقعی پروژهها و عملکرد بودجه را بدانند. این گزارش حتما به نفع عملکرد مدیریت شهری است.