آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۵۵۶۶
فعالان اقتصادی افغانستان:

مسدود ماندن پول‌های مردم افغانستان هیچ توجیهی ندارد

رئیس اتحادیه تاجران و سرمایه گذاران افغانستان گفت: مسدود ماندن پول‌های مردم افغانستان هیچ توجیهی ندارد، زیرا این پول حق مردم و حکومت افغانستان است.

مسدود ماندن پول‌های مردم افغانستان هیچ توجیهی ندارد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مسئولان اتحادیه تاجران و سرمایه گذاران افغانستان خواهان آزادسازی ذخایر ارزی افغانستان شده و اعلام کردند مسدود ماندن ذخایر ارزی این کشور فقر و بیکاری را افزایش داده است.

«پرویز قاضی زاده» رئیس این اتحادیه گفت: مسدود ماندن پول‌های مردم افغانستان هیچ توجیهی ندارد، زیرا این پول حق مردم و حکومت افغانستان است.

وی در ادامه سخنانش افزود: ذخایر ارزی افغانستان باید آزاد شده و از آن در راستای ایجاد یک بانک صنعتی به منظور رشد بخش صنعت افغانستان به کار گرفته شود.

«ملا خیرالله خیرخواه» سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ حکومت طالبان نیز در مصاحبه با خبرنگاران گفت که مسدود ماندن ذخایر ارزی افغانستان هیچ دلیلی دیگر جز رفتار بد آمریکا علیه مردم افغانستان ندارد.

در همین حال خان جان الکوزی معاون اتاق تجارت و صنایع افغانستان گفت: بودجه انکشافی به ارزش ۵۰ میلیارد دلار در جهان برای افغانستان برآورد شده که با مسدود ماندن ذخایر ارزی، پول‌های این پروژه‌ها نیز راکت شده اند.

وی گفت: جهان به ما پول خیرات نمی‌هد این حق آشکارا مردم افغانستان هستند که باید بدون کدام قید و شرط آزاد شوند.

گفتنی است که با تسلط مجدد طالبان در افغانستان بیش از ۹ میلیارد دلار ذخایر ارزی این کشور توسط آمریکا مسدود شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار