آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۵۹۳۲
در نشست با دانشجویان بسیجی؛

استاندار کردستان: دانشجو باید تحلیل درست سیاسی از اوضاع کشور داشته باشد

مراسم گردهمایی دانشجویان بسیجی استان کردستان و تجلیل از جهادگران بسیجی با حضور استاندار کردستان در دانشگاه فرهنگیان این استان برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان در مراسم گردهمایی دانشجویان بسیجی استان کردستان و تجلیل از جهادگران بسیجی که به همت ناحیه بسیج دانشجویی در دانشگاه فرهنگیان کردستان برگزار شد، با اشاره به اغتشاشاتی که در ماه‌های گذشته در کشور رخ داده بود، گفت: یک نگاه جامع و یک تحلیل جامع باید وجود داشته باشد و واقعیت‌ها و آنچه که نقطه ضعف ما در شکل‌گیری این وقایع را بیان می‌کند، مورد بررسی قرار دهد.

وی افزود: در کنار این مسئله بخش دیگری نیز نیاز به تببین دارد که شبکه گسترده ای، جنگ رسانه بزرگی را رقم زده بود و باید این موضوع شناخته شود و به دیگران نیز منتقل شود.

استاندار کردستان با بیان اینکه دانشجو باید تحلیل درست سیاسی از اوضاع کشور داشته باشد، بیان کرد: آنچه امروز شاهد آن هستیم مجموعه طراحی‌هایی با هدف آسیب رساندن به نظام و کشور است.

وی با اعلام اینکه یکی از اهداف دشمنان ما در طول این سالیان این است که به جهان اثبات کند که در حکمرانی اسلامی کارآمدی وجود ندارد، ادامه داد: این جریانی که اخیرا به وجود آمده بود، ریشه‌ای که نشان‌دهنده یک گفتمان باشد را نداشت و رویکردی در این وقایع دیده نمی‌شد.

زارعی کوشا بیان کرد: در جریانات اخیر مخالفت و ضدیت و تلاش برای مقابله با اسلام از یک سو و مقابله با نماد‌های ملی از سوی دیگر دیده می‌شد و شعار‌هایی را بیان می‌کردند که در عمل خود آن‌ها نیز در برابر این شعار‌ها قرار داشتند.

وی افزود: در عمل خود این رسانه‌های معاند رویکردی دیکتاتور مآبانه داشتند و اگر هنرمند یا یک ورزشکار با آنان همراه نمی‌شد به شدت منکوب و مورد هجمه قرار می‌گرفت.

استاندار کردستان با بیان اینکه رسانه‌های معاند بازاریان را تهدید می‌کردند و ورزشکارانی که سرود ملی را زمزمه می‌کردند مورد هجمه قرار می‌دادند، گفت: عملکرد این افراد بود که در ظاهر با دیکتاتوری مبارزه می‌کردند.

سردار سیدصادق حسینی، فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان در ادامه این نشست گفت: بسیجی بمانید و قدر خودتان را بدانید دشمن را بشناسید نقشه‌هایش را بشناسید و رشد معنوی خودتان را در نظر بگیرید

وی افزود: شما جهادگر و در عین حال اینکه جوان هستید تلاش دارید تا در اوقات فراغت خود به مردم کمک کنید و این فرهنگ بسیجی است که از شهدا و امامین انقلاب دریافت کرده‌ایم.

سردار حسینی با بیان اینکه ما طی ۲ ماه گذشته شاهد حوادثی بودیم که در کشور رخ داد، ادامه داد: همه شیاطین جمع شده بودند علیه کشور ما و یک جنگ شناختی و جنگ ترکیبی را رقم زدند و طی یک سال گذشته افراد خود را در کشور‌های مختلف آموزش داده بودند

وی بیان کرد: فاطمه حقیقت‌جو، که به عنوان نماینده در دوره ششم مجلس شورای اسلامی حضور داشت؛ این برنامه‌ها را هماهنگ کرده بود و کلیه هزینه‌ها بر عهده آمریکایی‌ها بود و برنامه داشتند که در ابتدای سال تحصیلی در دانشگاه‌ها اغتشاشات را آغاز کنند، اما مرگ طبیعی خانم امینی که تأثر بسیاری نیز به همراه داشت، مسئله را جلوتر انداخت.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان با اشاره به اینکه تلاش برای سرنگونی نظام با به تعطیلی کشاندن مدارس و دانشگاه‌ها آغاز شد، افزود: جمعی را به خیابان‌ها کشاندند و در حاشیه‌های شهر‌ها وارد عمل شدند و پس از آن به سمت خشونت کشیده شد و در شهر‌هایی همچون اصفهان و تهران و ایذه و حتی در شهر ما شهر سنندج شاهد این وقایع بودیم و به دنبال این بودند که رعب و وحشت را در جامعه گسترش دهند.

حسینی اظهار کرد: دشمنان ما ۵۲۹ میلیون دلار برای این موضوع و ۲۹۵ میلیون دلار برای مقابله با برنامه هسته‌ای ما هزینه کردند و ۵۳ میلیون دلار در اقلیم کردستان در اختیار گروهک‌های معاند و ضد انقلاب قرار دادند.

وی با بیان اینکه دشمن به دنبال جلوگیری از رشد و پیشرفت علمی سیاسی اقتصادی و فرهنگی است، گفت: دانشجو باید تحلیل کند که در انقلاب اسلامی چقدر رشد داشته‌ایم.

به گفته وی زنان ما در طول تاریخ انقلاب همیشه پیشرو بوده‌اند و امروز می‌بینیم که در دانشگاه‌ها و عرصه‌های علمی فعالیت دارند، آگاهی مردم دشمن را ناامید کرد و امروز هم ما وظیفه داریم، در صحنه باشیم.

حسینی با اشاره به برد تیم ملی فوتبال در جام جهانی یادآور شد: دیدید که در همین جریان فوتبال چه هجمه عظیمی علیه تیم ملی ما ایجاد کرده بودند و به هیچ عنوان حاضر نیستند پیشرفت ما را ببینند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار