آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۱۴۳۴
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی:

۱۴۰ هزار نفر از جمعیت خراسان شمالی در بافت‌های ناکارآمد شهری زندگی می‌کنند

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: ۱۴۰ هزار نفر از جمعیت این استان در بافت‌های ناکارآمد شهری زندگی می‌کنند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، قاسم قاسمی، مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی در همایشی که به مناسبت روز ایمنی و کاهش اثرات بلایای طبیعی در سالن گلشن بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: ۳۰ درصد از جمعیت این استان در بافت‌های ناکارآمد شهری زندگی می‌کنند که شامل ۱۴۰ هزار نفر از جمعیت استان می‌شود.

قاسمی افزود: مساحت بافت‌های ناکارآمد شهری در این استان، یک هزار و ۳۵۰ هکتار است که معادل ۱۹ درصد است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی ادامه داد: علاوه بر آن ۴۳۸ هزار نفر از جمعیت استان نیز در بافت فرسوده شهری زندگی می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در خراسان شمالی ۲۳ هزار بنای ناپایدار وجود دارد، بیان کرد: جان ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت شهری این استان در این بنا‌ها با بروز حوادث طبیعی همچون زلزله در خطر است.

این مقام مسئول تصریح کرد: علاوه بر آن در این استان ۷۳ هزار واحد مسکونی بادوام وجود دارد که ۵۳ درصد واحد‌های مسکونی را شامل می‌شود.

به گفته وی همچنین ۶۴ هزار واحد مسکونی نیز کم دوام یا نیمه دوام هستند.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی با بیان اینکه خراسان شمالی یکی از استان‌هایی است که در معرض خطر بالای زلزله قرار دارد، گفت: ۱۵ گسل عمده زمین لرزه، این استان را تهدید می‌کند.

وی بیان کرد: گسل‌هایی همچون آبچور، باباامان، باغان، رباط قره بیل، چهار خروار، فیروزه و ... از جمله گسل‌هایی است که در آن زلزله‌هایی با قدرت ۵.۵ تا ۷ ریشتر نیز رخ داده است.

قاسمی خاطرنشان کرد: عمده ساختمان‌های ناپایدار و بی دوام در محلات و مناطق کم برخوردار واقع شده اند؛ بنابراین می‌طلبد به منظور نوسازی این ساختمان ها، بسته‌های تشویقی برای افراد از جمله تسهیلات و تخفیفات در نظر گرفته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار