به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خیرالله باقی پور عصر یکشنبه در نشست خبری چهارمین پویش آزادی مادران زندانی افزود: این پویش در ابتدای امر مخصوص زندانیانی بود که محدوده سکونت آنها در منطقه پنج قرار داشت، اما سپس این موضوع توسعه پیدا کرد.
وی تاکید کرد: پویشهای گذشته هر سال با رشد مناسبی نسبت به پویش قبل از آن برگزار شده و مجموعا در سه پویش گذشته سه میلیارد و ۲۷ میلیون و ۴۴۳ هزار تومان مجموع کمکی بود که خیرین داشتند.
باقی پور ادامه داد: مجموع خدمات گیرنده زندانیان آزاد شده ۲۷ نفر زیر ۳۰ سال، ۴۵ نفر بین ۳۰ تا ۴۰ سال، ۳۱ نفر بین ۴۰ تا ۵۰ سال و ۳۸ نفر بالای ۵۰ سال سن داشتند. همچنین ۲۸ نفر از زندانیان زیر یک سال محکومیت خود را سپری کردند، ۳۵ نفر بین یک تا سه سال، ۳۶ نفر بین ۳ تا ۷ سال و ۴۱ نفر بیش از هفت سال سابقه تحمل حبس داشتند که این پویش منجر به آزادی این افراد شده است.
وی تاکید کرد: در سال ۱۳۹۸، ۳۶ نفر آزاد شدند که متوسط پرداختی برای هر زندانی ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بود، سال ۹۹ هم ۶۰ نفر با میانگین ۲۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و سال ۱۴۰۰ نیز ۵۴ نفر با متوسط پرداختی ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان آزاد شدند که میانگین سه ساله پرداختی ۲۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بود.
همچنین شهردار منطقه پنج تهران از برگزاری چهارمین پویش آزادی مادران زندانی در روز چهارشنبه در برج آزادی خبر داد و گفت: پیش بینی میکنیم امسال شاهد مشارکت بیشتری برای این عمل خیرخواهانه باشیم.
احسان شریفی افزود: مبنای این پویش از سال ۹۸ بر اساس حس انسان دوستی شد.
وی افزود: منطقه پنج حدود ۹۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و از بین آنها خیرین، سازنده ها، پیمانکاران و مالکانی علاقهمندند در مسیری که اطمینان دارند، کار خیر انجام دهند و بر همین اساس مسیر اولیه پویش آغاز شده است.
شریفی ادامه داد: این فرایند بسیار دقیق است و دادستانی تهران و سازمان زندانها ما را در جریان کار میگذارد، در جریان آزادسازی نیز خیرین میتوانند در جریان روند آزادی و خلاصه پروندههای افراد قرار بگیرند.