آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۴۱۰۰

اردوغان: اجازه نمی‌دهیم مانع پیشرفت نظامی ترکیه شوند

رئیس جمهور ترکیه ضمن اشاره به افزایش بودجه نظامی این کشور به ۱.۵ میلیارد دلار، گفت صادرات دفاعی آنکارا که ۲۰ سال پیش فقط ۲۴۸ میلیون دلار بود، در سال گذشته با ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار رکورد زد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه امروز (دوشنبه) گفت که دولت او اجازه نمی‌دهد هیچ کشوری مانع پیشرفت آنکارا در حوزه‌های نظامی و دفاعی شود.

اردوغان طی سخنرانی در مراسم تحویل توپخانه‌های خودکششی هوویتزر نسل جدید «توفان» خبر داد که با محموله‌های جدید در دوره آتی، تعداد هوویتزر‌های توفان در ارتش ترکیه به مجموع ۱۴۰ می‌رسد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وی در این‌باره توضیح داد: «پس از تحویل این توپخانه‌ها، من معتقدم کسانی که با وجود اینکه حقیقت را می‌دانند، ولی مدام دروغ می‌گویند، یک عذرخواهی به ملت ما بدهکار هستند».

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه در سال ۲۰۰۲ فقط ۵۶ شرکت در صنایع دفاعی این کشور فعالیت می‌کردند، اظهار داشت: «اما امروز این تعداد از مرز دو هزار شرکت فراتر رفته است. صادرات دفاعی ما که ۲۰ سال پیش فقط ۲۴۸ میلیون دلار بود، در سال گذشته با ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار رکورد زد».

اردوغان ادامه داد: «از کسانی که تریبون‌های عمومی را به تریبون تهمت علیه دولت تبدیل می‌کنند، دعوت می‌کنم در مسائل ملی که مستقیماً به منافع کشور ما مربوط می‌شود، سیاست دروغ‌پردازی را کنار بگذارند».

طبق این گزارش، وی با بیان اینکه بودجه نظامی ترکیه از ۴۹ میلیون دلار به ۱.۵ میلیارد دلار در سال جدید میلادی افزایش پیدا کرده، گفت: «ما هرگز اجازه نخواهیم داد که دیگران با گام‌های مختلف مانع حرکت دفاعی ترکیه شوند، همانطور که بار‌ها در گذشته اتفاق افتاده است».

رئیس جمهور ترکیه ادامه داد: «ما پیشرفت‌های زیادی در زمینه صنایع دفاعی داشته‌ایم که آخرین آن‌ها اسلحه‌ها و تانک‌های آلتای ساخت داخل است. ما به توسعه صنایع دفاعی خود ادامه خواهیم داد تا ترکیه به استقلال کامل در این زمینه دست یابد».

به نوشته آناتولی، اردوغان با بیان اینکه ۸۰ درصد صنایع نظامی ترکیه داخلی شده، تصریح کرد: «۷ شرکت تخصصی داریم که برخی از آن‌ها در تولید پهپاد بالاترین رتبه را در جهان دارند. ما ۷۲۵ پروژه دفاعی با سرمایه گذاری بیش از ۶۰ میلیارد دلار داریم. کشتی آناتولی حامل پهپاد نیز در سال جاری وارد خدمت خواهد شد».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار