آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۴۱۲۴
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران:

رئیس‌جمهور چالش میان دستگاه‌ها را مدیریت کند/ ماجرای قانون نانوشته هوای ناپاک و اتهام سیاسی به شهرداری تهران!

میرزایی قمی با تاکید بر قانون هوای پاک، گفت: در قانون هوای پاک هیچ مسئولیتی را برای شهرداری تهران مشخص نکرده و تنها به وظایف کلی شهرداری‌ها تاکید شده است. وظایف و مسئولیت دستگاه‌های اجرایی دولتی مشخص است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی میرزایی قمی مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران امروز در حاشیه بازدید خبرنگاران از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا در دانشگاه شریف، اظهار کرد: مبنای تحلیل و تشخیص وضعیت آلودگی هوا سیاهه انتشار است. بر اساس سیاهه انتشار، منابع ثابت سهم ۹۴ درصدی در ایجاد آلاینده دی‌اکسید گوگرد دارند. بعد از ۷ سال، این آلاینده در آذرماه اوج گرفت.

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوا افزود: تنها دستگاهی که امکان پیش‌بینی آلودگی هوا بر اساس مدل‌سازی تخصصی دارد، شرکت کنترل کیفیت هوا است.

وی با تاکید بر اینکه وظیفه ذاتی شرکت کنترل کیفیت، سنجش و پایش وضعیت آلاینده‌هاست، گفت: ۲۲ ایستگاه سنجش آلودگی هوا و ۳۶ ایستگاه سنجش صوت در شهر تهران داریم. درباره ورود گرد و غبار به کشور در ابتدای سال، برای اولین بار، تصاویر ماهواره‌ای را تحلیل و پیش‌بینی لازم را در کمیته اضطرار آلودگی هوا، مطرح کردیم.

میرزایی قمی در ادامه با اشاره به اینکه همیشه کوتاه مدت برای موضوع آلودگی هوا تصمیم‌گیری شده است، عنوان کرد: مسئول اجرای قانون هوای پاک، باید برنامه اجرایی با تقسیم وظایف بین ۲۳ دستگاه مسئول تنظیم و اجرا کند.

رئیس‌جمهور یا معاون اول رئیس‌جمهور، باید چالش‌های میان دستگاه‌ها را برای اجرای قانون هوای پاک مدیریت کنند.

محمدمهدی میرزایی قمی ادامه داد: بر اساس سیاهه انتشار، تردد انواع وسایل نقلیه سهم ۶۰ درصدی در انتشار ذرات گرد و غبار کمتر از ۲.۵ میکرون را دارند.

وی در پاسخ به گزارش سازمان بازرسی درباره کیفیت نازل سوخت، بیان کرد: گزارش سازمان بازرسی مرجع است. وقتی ٪۹۴ دی‌اکسید گوگرد از منابع ثابت است و اوج می‌گیرد، کیفیت سوخت زیرسوال می‌رود.

* ماجرای قانون نانوشته هوای ناپاک و اتهام سیاسی به شهرداری تهران!

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به اینکه متاسفانه آلودگی هوا در کشور موضوعی سیاسی شده است، اظهار کرد: پکن از ۱۹۹۸ برنامه ۲۰ ساله با عنوان جنگ با آلودگی هوا را اجرایی کرد. متناظر قانون هوای پاک، قانون سیاسی هوای ناپاک داریم و مقصر بروز آلودگی هوا بر اساس این قانون نانوشته، شهرداری‌ها به ویژه شهرداری تهران است!

میرزایی قمی در پایان تصریح کرد: سند آسیب‌شناسی عدم اجرایی‌سازی طرح موتورسیکلت برقی را در شرکت کنترل کیفیت هوا، تدوین کردیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار