آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۴۹۷۰

تیراندازی در لندن چند مجروح بر جای گذاشت

پلیس لندن روز جمعه اعلام کرد که بر اثر تیراندازی در پایتخت انگلیس دست کم ۴ نفر مجروح شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سه زن در سنین ۴۱، ۴۸، ۵۴ و یک دختر هفت ساله در جریان این حادثه زخمی و به بیمارستان منتقل شده‌اند.

گفته می‌شود که این حادثه در مجاورت یک کلیسا واقع در منطقه یوستن لندن رخ داده، جایی که مراسم خاکسپاری در حال برگزاری بود. پلیس و نیرو‌های امدادگر حوالی ساعت ۱۳ و ۲۹ دقیقه عصر (به وقت محلی) در محل حادثه حاضر شدند.

بر اساس گزارش‌های منتشر، تیراندازی از داخل یک وسیله نقلیه در حال حرکت شلیک شده است.

پلیس اعلام کرد: «تحقیقات فوری در حال انجام است و جزئیات این حادثه هنوز مشخص است.» به گفته این نهاد امنیتی، در این مرحله کسی دستگیر نشده است.

جزئیات بیشتری درباره علت وقوع این حادثه و انگیزه فرد یا افراد مهاجم مشخص نیست. این درحالیست که آمار جرم و جنایت در انگلیس به ویژه در پایتخت این کشور بعد از پایان دوران قرنطینه دوباره اوج گرفته است.

آمار‌های رسمی نشان می‌دهد که آدم‌کشی در یک سال منتهی به مارس ۲۰۲۲ میلادی ۲۵ درصد و چاقوکشی حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.  

این درحالیست که سطح هشدار امنیتی در انگلیس نیز در مرحله قابل‌توجه قرار دارد. این مرحله که سومین سطح از ۵ سطح هشدار امنیتی در انگلیس محسوب می‌شود، بدین معناست که امکان وقوع حادثه تروریستی وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار