به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آزمون دستیاری حقوقی خدمات الکترونیک قضائی طی دو دوره در سال جاری انجام شده که دوره نخست این آزمون در دو مرحله کتبی و عملی برگزار گردیده است.
آزمون کتبی به صورت برخط در مؤسسات فنی و حرفهای طی تیر ماه سال جاری در ۲۹۸ حوزه امتحانی برای ۳۱۵۰ نفر از کارکنان دفاتر برگزار گردید که در نهایت ۱۸۰۰ نفر در این مرحله موفق به کسب حد نصاب امتیاز آزمون کتبی شدند و به مرحله آزمون عملی راه پیدا کردند.
آزمون عملی نیز به صورت حضوری در مؤسسات فنی و حرفهای استانها از نیمهی دوم تیر تا پایان مرداد ماه در ۳۱ استان برگزار گردیده که در نهایت ۱۶۷۵ نفر موفق به کسب گواهینامه دستیاری حقوقی خدمات الکترونیک قضائی شدند.
دورهی دوم این آزمون نیز طی دو مرحلهی کتبی و عملی برگزار گردیده که آزمون کتبی به صورت برخط در مؤسسات فنی و حرفهای طی آذر ماه امسال در ۱۲۵ حوزه امتحانی برای ۹۰۰ نفر از کارکنان دفاتر خدمات الکترونیک قضائی برگزار شده و در نهایت ۶۰۰ نفر در این مرحله موفق به کسب حد نصاب امتیاز آزمون کتبی شدند و به مرحله آزمون عملی معرفی گردیدند؛ همچنین ۱۲۵ نفر از غائبین و مردودین دوره اول آزمون نیز به آزمون عملی مجدد معرفی شدند.
آزمون عملی نیز به صورت حضوری در مؤسسات فنی و حرفهای استانها از ابتدای دی ماه تا پایان نیمهی نخست بهمن ماه سال جاری در ۳۱ استان برای ۷۲۵ نفر در حال برگزاری میباشد.
از نکات قابل توجه در این دورهها، میتوان به آزمون آزمونگری اشاره کرد که به استناد گزارش مذکور، برگزاری آزمون عملی نیاز به معرفی آزمونگر (آزمون گیرنده) از سوی کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضائی دارد؛ ۱۱۰ نفر به عنوان آزمونگر به سازمان و حرفهای معرفی شدند و از این تعداد ۲۰ نفر در مرحله کتبی قبول و به آزمون عملی راه پیدا کردند و در نهایت ۱۰ نفر موفق به اخذ گواهینامه آزمونگری فنی و حرفهای شدند، اما با توجه به اینکه تعداد آزمونگران به حدنصاب نرسیده بود، طی جلسه حضوری با واحد آزمون و سنجش مهارت سازمان فنی و حرفه ای، تعداد ۱۱۰ نفر از مدیران و کارشناسان خبره دفاتر خدمات الکترونیک قضائی به عنوان آزمونگر به سازمان فنی و حرفهای معرفی شدند.