آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۷۳۸۶
به دلیل انتشار اکاذیب علیه مسکو؛

روسیه دسترسی به تارنمای «سیا» و «اف‌بی‌آی» را محدود کرد

دیده‌بان ارتباطات روسیه دسترسی به تارنمای نهاد‌های اطلاعاتی آمریکا را به‌دلیل انتشار محتوای کذب درباره روسیه و بی‌اعتبار کردن نیرو‌های مسلح این کشور، محدود کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از تاس، «روس‌کومنادزور» دیده‌بان ارتباطات روسیه امروز (جمعه) اعلام کرد که دسترسی به تارنمای سازمان اطلاعات مرکزی (سیا) و اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) و همچنین چند تارنمای خارجی را به دلیل انتشار مطالب و محتوای کذب درباره اطلاعات مهم اجتماعی و بی‌اعتبار ساختن نیرو‌های مسلح روسیه، محدود کرده است.

در بیانیه این نهاد آمده است: روس‌کومنادزور دسترسی به برخی منابع متعلق به سازمان‌های دولتی کشور‌های دشمن را به دلیل انتشار محتوایی که قصد بی‌ثبات کردن جامعه و شرایط سیاسی روسیه دارند را محدود کرده است.

بر اساس این بیانیه، این نهاد بر اساس ماده ۱۴۹ قانون فدرال در حوزه اطلاعات، فناوری ارتباطات و صیانت از اطلاعات اقدام کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار