آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۸۵۶۰

جزئیات حمله انتحاری پیشاور / عامل انتحاری یونیفرم پلیس به تن داشت

رئیس پلیس ایالت خیبرپشتونخواه با افشای جزئیات تازه درباره حمله انتحاری پیشاور، «جماعت الاحرار» را مسئول این حمله دانست.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «معظم جاه انصاری» رئیس پلیس ایالت خیبرپشتونخواه در یک نشست خبری اظهارداشت: شواهد فنی و اطلاعات جمع‌آوری شده حاکی از آن است که «جماعت الاحرار» مسئول انفجار خونین پیشاور است.

جزئیات تازه از انفجار پیشاور

بمبگذار انتحاری لباس پلیس به تن داشت و با موتورسیکلت وارد خطوط پلیس شد.

نگهبانان پلیس او را بازرسی نکردند، زیرا فکر می‌کردند "از خود آنهاست"

در این انفجار از 12 تا 16 کیلوگرم تی‌ان‌تی استفاده شد.

ترکیب استفاده از مواد منفجره قوی و ستون نداشتن ساختمان مسجد و ریزش آن سبب افزایش تلفات شد.

واکنش وزارت خارجه پاکستان

«ممتاز زهرا بلوچ» سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست گفت ما از دولت موقت طالبان برای تحقیقات درباره انفجار انتظار همکاری داریم.

وی با تأکید بر اینکه تروریسم تهدیدی مشترک برای افغانستان و پاکستان است، افزود: امیدواریم دولت موقت افغانستان به وعده‌های خود در قبال جامعه جهانی جامع عمل بپوشاند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار