آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۷۸۲۵
فردا در مسکو؛

لاوروف و زرداری درباره افغانستان، اوکراین و سوریه گفتگو می‌کنند

وزارت خارجه روسیه امروز در بیانیه‌ای از دیدار «سرگئی لاوروف» و «بلال بوتو زرداری» در روز دوشنبه و گفتگو پیرامون افغانستان، اوکراین و سوریه خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری ریانوستی، وزارت خارجه روسیه امروز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه این کشور فردا دوشنبه قرار است با «بلال بوتو زرداری» همتای پاکستانی خود دیدار و گفتگو کند.

در بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه روسیه در این خصوص آمده است که این دیدار فردا دوشنبه در مسکو برگزار می‌شود.

مطابق با بیانیه وزارت خارجه روسیه، در این دیدار پیرامون وضعیت افغانستان، اوکراین و سوریه گفتگو خواهد شد.

در بیانیه وزارت خارجه روسیه در این خصوص آمده است: وزرای خارجه ۲ کشور در جریان مذاکرات فردا درباره همکاری در سازمان ملل متحد و سازمان همکاری شانگ‌های (SCO) نیز گفتگو خواهند کرد.

در دیدار مذکور، مبارزه با تروریسم، موضوعات مهم منطقه‌ای و اوضاع جاری در افغانستان مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

طبق این بیانیه، طرفین همچنین راه‌ای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های کلیدی را بررسی خواهند کرد و تمرکز اصلی بر مسائل روز بین الملل از جمله مبارزه با تروریسم و وضعیت افغانستان، سوریه و اوکراین خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار