کد خبر:۱۰۶۰۹۷۷

نوری: دانش‌آموزان ایرانی رتبه چهارم المپیاد جهانی را دارند / مدرسه آخرین جایی است که باید تعطیل شود

وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز در دنیا دانش‌آموزان ما رتبه چهارم المپیاد جهانی را کسب می‌کنند و این نشات گرفته از باور انقلابی و اسلامی این دانش‌آموزان است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یوسف نوری امروز (۲۵ بهمن‌ماه) در سفر به خرمشهر اظهار کرد: مدارس مناطق مرزی ظرفیت بالایی برای توسعه دیپلماسی آموزشی و فرهنگی در سطح کشور دارند و این امر باید به عنوان یک ظرفیت عملکردی در دستور کار متولیان تعلیم و تربیت این استان‌ها قرار گیرد. البته وزارت آموزش و پرورش با برگزاری المپیاد علمی دانش‌آموزی با حضور ۴۲ کشور از جهان و به صورت مجازی گامی مهم در راستای تحقق این مهم برداشته است.

وی با اشاره به نقش مهم آموزش و پرورش در حوزه فرهنگ کشور، افزود: امروز آموزش و پرورش با نقش‌آفرینی فعال خود در حوزه فرهنگی گام‌های موثری را برداشته است. بی‌شک آنچه انقلاب را حفظ کرده و حافظ ارزش‌های انقلاب است، ایمان مردم عزیز ایران است و دشمن نیز این فرهنگ ناب و ارزش‌مدار مردم را نشانه گرفته است که نشان از جایگاه آموزش و پرورش در حوزه مداخله اثربخش فرهنگی تربیتی است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: امروز در دنیا دانش‌آموزان ما رتبه چهارم المپیاد جهانی را کسب می‌کنند و این نشات گرفته از باور انقلابی و اسلامی این دانش‌آموزان است، این در حالی است که کشور آمریکا بعد از ایران رتبه پنجم را کسب کرده است. بر این اساس آنچه که ضامن پیشرفت و موفقیت است ایمان و عقیده و باور قلبی به توانمندی است.

نوری در ادامه با اشاره به ضرورت عدم تعطیلی مکرر و ادامه‌دار مدارس، خاطرنشان کرد: تعطیلی‌های مکرر مدارس لطمه‌های زیادی به جریان آموزش و پرورش وارد کرده است در این راستا تعطیلی مدارس باید به عنوان آخرین راه حل در نظر گرفته شود، زیرا جریان تعلیم و تربیت متوقف ناشدنی است.

وزیر آموزش و پرورش در پایان عنوان کرد: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با اعتقاد و باور به فرهنگ انقلاب و تاسی به ارزش‌های والای نشات گرفته از اندیشه‌های امام و رهبری سردمدار تفکر انقلاب و گفتمان جهانی انقلاب در دنیا بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار