کد خبر:۱۰۶۱۰۱۸
در ویژه برنامه حصار مسکن مطرح شد

پیگیری مسائل پردیس در کمیسیون اصل ۹۰ / چرا فردی که حکم انفصال از خدمت دارد رئیس شرکت شده؟ + فیلم

ویژه برنامه حصار مسکن به منظور پیگیری مشکلات جدید شهر پردیس با حضور نظام‌الدین موسوی، اقبال شاکری و علی خضریان از نمایندگان مردم تهران در مجلس، نماینده وزارت راه و شهرسازی و جمعی از مردم و دانشجویان از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد.

پیگیری مسائل شهر پردیس در کمیسیون اصل ۹۰/ چرا باید فردی به عنوان رییس شرکت مادر تخصصی شهرهای جدید انتخاب شود که دارای سه سال حکم انفصال از خدمت است؟

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ویژه برنامه حصار مسکن به منظور پیگیری مشکلات جدید شهر پردیس با حضور نظام‌الدین موسوی، اقبال شاکری و علی خضریان از نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، نماینده وزارت راه و شهرسازی و جمعی از مردم و دانشجویان از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد.

 

سید نظام الدین موسوی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ویژه برنامه حصار مسکن گفت: ما پیگیری مسائل مربوط به پردیس را در کمیسیون اصل ۹۰ به عنوان یک مورد نظارتی شروع کرده‌ایم. واقعا قابل پذیرش نیست که چه در دولت قبل و چه در دولت فعلی ما محدوده ای را که مردم در رنج و عذاب هستند از لحاظ مدیریتی رها کنیم. بالاخره یک نفر باید به مردم پاسخ بدهد.

کد ویدیو

 

همچنین علی خضریان، دیگر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: بنده قبول دارم که مشکلات شهر پردیس مربوط به دولت قبل و وزرای راه و شهرسازی این دولت است؛ اما یک سال و نیم از استقرار دولت سیزدهم نیز می گذرد و خلاءهای اداری برطرف نشده و هیئت مدیره شرکت عمران پردیس تکمیل نیست و با سرپرست اداره می شود و این ها مسائلی هستند که باید نسبت به آنها پاسخگو باشند و ما نیز در کمسیون اصل ۹۰ آنها را پیگیری می کنیم.

 

وی افرود: نکته بعدی اینکه ما هنوز برنامه مشخصی برای اتمام شهر و انحلال شرکت عمران پردیس در بازرسی پیدا نکرده‌ایم و ما برنامه زمان‌بندی این شرکت را در کمیسیون اصل ۹۰ پیگیری خواهیم کرد. شرکت عمران پردیس باید برنامه زمان‌بندی خود را به صورت مکتوب ارائه دهد.

 

کد ویدیو

 

جواد دارا، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران نیز گفت: نهادهای تنظیم‌گر مانند شهرداری‌ها، صاحبان زمین مانند بنیادها و سازمان‌ها و صاحبان سرمایه مانند بانک‌ها سه ضلعی هستند که موجب فساد می شوند که در شهرهای جدید نظیر پردیس و هشتگرد این سه ضلع با هم جمع شده‌اند و اگر بخواهد فسادی شکل بگیرد فقط از طریق شرکت عمران شکل می‌گیرد.

 

وی تصریح کرد: سوال بنده این است که چرا وزارت راه و شهرسازی فردی را به عنوان رییس شرکت مادر تخصصی شهرهای جدید انتخاب می‌کند که دارای سه سال حکم انفصال از خدمت است و از طرفی افرادی نیز به عنوان مدیر عامل در شهرهای جدید مثل پردیس ودهشتگرد منصوب شده اند که متهم به اختلاس بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار هستند. سوال بنده این است که این پول ها کجا رفته چون هم متقاضیان و هم بانک پول خود را داده‌اند.

کد ویدیو

 

خادمیان، نماینده وزارت راه و شهرسازی نیز گفت: فلسفه مسکن مهر و نهضت ملی مسکن این بوده که پولی از جیب دولت خرج نشود و هر هزینه ای می شود پول مردم و بانک است.

 

وی افزود: مدل مسکن مهر این بوده که متقاضیان هر پروژه‌ای پول آن را واریز کنند. با این اوصاف در پردیس جدای از تمام کشور اتفاق دیگری که افتاد این بود که تمام پول متقاضیان را یک کیسه فرض کردند و دست در این کیسه بردند و به هر پروژه‌ای که خواستند پول دادند و این غلط بود و ما چند بار این موضوع را گفته‌ایم ولی گوش شنوایی نبود؛ البته روند غلط گذشته با دستور مقام عالی وزارت متوقف شده و پول هر پروژه ای باید در همان پروژه خرج شود.

 

کد ویدیو

گفتنی است؛ در ویژه برنامه حصار مسکن جمعی از ساکنین شهر پردیس نیز به بیان مطالبات و مسائل و مشکلات این شهر پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار