کد خبر:۱۰۶۱۷۱۷

عبدی: آمار سواد از ۴۷ درصد به ۹۷ درصد رسیده است

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی، طی نشست خبری به تشریح مواردی پیرامون فراخوان ملی و فراملی رهیافت‌های نوین سوادآموزی در زیست بوم جدید و رویکرد‌های جدید در سواد آموزی «سواد آموزی تکلیف محور و مردم پایه» پرداخت.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ علیرضا عبدی طی نشستی با اصحاب رسانه پیرامون رهیافت‌های نوین سوادآموزی اظهار داشت: نهضت سواد آموزی در یکی از خاص‌ترین زمان‌های زیستی خودش قرار گرفته است. باید از این فرصت استفاده لازم را ببرد تا بتواند یک باز تعریفی را داشته باشد.

او ادامه داد: از نظر جغرافیایی، فرآیند تغییر جمعیت و رهیافت‌های جدید فناوری و یادگیری نهضت را هم با فضای جدید رو به رو می‌کند که اقتضائات خود را دارد و نیاز است روش‌های جدید به کمک آیند تا به اهداف خود برسند.

وی افزود: دنیای جدید مدل‌های حکم رانی جدیدی را تجربه می‌کند. شاید در یک دوره‌ای بهترین مدل حکمرانی "دولتی" بودن آن بود، ولی امروزه رو به مردمی سازی رفته است؛ و باید از این ظرفیت نهایت استفاده را برد.

عبدی گفت: امیدواریم که با همکاری شرکا و اصحاب رسانه یک اشتراکی را به صورت حداکثری در نظام دانشی کشور داشته باشیم و هرکسی را که می‌تواند به ما کمکی بکند گرد آوریم.

وی در ادامه افزود: ما عقیده داریم در این فراخوان همه می‌توانند شرکت داشته باشند. هرکس که حرف و ایده و رهیافت جدیدی برای ادامه مسیر دارد می‌تواند پیشنهاد دهد، ما دوست داریم در خدمت هرکسی که ایده و رهیافت جدیدی دارد باشیم.

وی اذعان داشت: این نگاه ما صرفا ملی نیست و بعد بین المللی نیز دارد. جمهوری اسلامی ایران و به نمایندگی از آن سازمان نهضت سواد آموزی با برخی کشور‌ها تبادل دانشی و مدلی دارد از این رو این حرکت یک سویه کفایت نمی‌کند و این عرصه را باید عرصه مشارکت کرد.

وی افزود: این فراخوان فرصت مغتنمی است تا از اهالی اهل دانش و نگاه پیشرفته آن‌ها استفاده کامل را داشته باشیم.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی اظهارد داشت: یادگیری برای بزرگسالان در تمام کشور‌های توسعه یافته جایگاه خاص خود را دارد. جمهوری اسلامی ایران حدودا ۴۳ سال است که به صورت جهادی در حال پیگیری این امر است و از ۴۸درصد اوایل انقلاب توانسته است آمار سواد را به ۹۷درصد برساند که این ماحصل این جریان است.

او در ادامه گفت: در ادامه مسیر با توجه به تکثر موضوعات و زیست بوم‌های جدید و تعاریف سواد نیاز داریم تا در مسیر خود یک بازمهندسی داشته باشیم و برای آن نیاز داریم تا از همه افکار و اندیشه‌های حوزه یادگیری بهرمند شویم که از گام‌های اولین نهضت درراستای مردمی سازی است.

عبدی تصریح کرد: در مسیر فراخوان علاوه بر این که ما سامانه‌ای را برای دریافت ایده ها، راه کار ها، رهیافت‌ها و محصولات عزیزان راه اندازی کرده ایم، سعی داریم این ایده‌ها را تبدیل به راهکار کنیم.

وی افزود: علاوه بر حمایت‌ها در راستای مردمی سازی این ایده‌ها تمام تلاش این است از حمایت‌های مالی و معنوی که جذب می‌کنیم در این زمینه به صاحبان ایده کمک کنیم.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در انتها اظهار داشت: با سواد کردن بزرگسالان مانند فتح قله است. قدم‌های اول بسیار آسان‌تر از قدم‌های پایانی است. از همین رو با سواد کردن این سه درصد باقی مانده کار بسیار سختی است. چراکه علاوه بر سختی پیدا کردن بی سواد ایجاد انگیزه برای آن فرد کار سخت و پیچیده‌ای است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار