آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۳۷۵۷
گزارش|

آمارهای جالب از خوابگاه متاهلی در دانشگاه‌ها / به ازای هر ۱۰۰۰ دانشجو ۱۹ خوابگاه داریم! + عکس و فیلم

آمار‌های وزارت خانه‌های علوم و بهداشت نشان می‌دهد که کمبود‌های خوابگاه متاهلی به گونه ایست که بسیاری از دانشجو‌یان متاهل امکان استفاده از خوابگاه متاهلی را ندارند.

آماری جالب از کمبود‌های خوابگاه متاهلی در دانشگاه‌های کشور / وقتی که به ازای هر ۱۰۰۰ دانشجو ۱۹ خوابگاه داریم! + عکس و فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چالش کمبود خوابگاه‌های متاهلی برای اسکان دانشجویان متاهل چندی است که مورد توجه قرار گرفته و بر اساس قانون طرح جوانی جمعیت یکی از مهمترین تکالیفی که این قانون برای افزایش نرخ فرزند آوری تعیین کرده این است که وزارت خانه‌های علوم و بهداشت مکلف به ساخت و توسعه خوابگاه‌های متاهلی هستند که این قانون از مهرماه ۱۴۰۰ به این وزارت خانه‌ها ابلاغ شده است.


بر اساس اعلام وزارت علوم این وزارت خانه ۸۷ هزار دانشجوی متاهل دارد در صورتی که تنها ۱۸۰۰ واحد خوابگاه متاهلی در کشور وجو دارد و آمار نشان می‌دهد که از ۱۰۰۰ دانشجوی کشور ۱۱۶ نفر متاهل هستند و برای هر ۱۰۰۰ دانشجوی متاهل تنها ۱۹ خوابگاه متاهلی موجود است و چالش جدی در این مسئله این است که ۴۵ درصد استان‌ها و دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم از داشتن خوابگاه متاهلی محروم هستند.

 

آماری جالب از کمبود‌های خوابگاه متاهلی در دانشگاه‌های کشور / وقتی که به ازای هر ۱۰۰۰ دانشجو ۱۹ خوابگاه داریم! + عکس و فیلم


همچنین بر اساس آمار وزارت بهداشت ۳۴۰۰۰ دانشجوی متاهلی هستند که برای این تعداد دانشجو ۸۰۰ واحد خوابگاه متاهلی است که از هر ۱۰۰۰ دانشجوی پزشکی ۱۰۰ دانشجو متاهل هستند که تنها برای ۲ دانشجو ظرفیت خوابگاه‌های متاهلی وجود دارد و مابقی دانشجویان از اسکان در خوابگاه‌های متاهلی محروم هستند.

 
 
کد ویدیو
 
 
لازم به ذکر است بیش از یک سال است که قانون گسترش و ساخت و توسعه خوابگاههای متاهلی گذشته اما هنوز ظرفیتی به این خوابگاهها در طول یک سال اضافه نشده است ، امیدواریم که وزارت خانه های علوم و بهداشت برای کاهش دغدغه اسکان دانشجویان متاهل بتوانند اجرای این قانون را با سرعت بیشتری پیش ببرند و پاسخگوی نیاز دانشجویان باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار