آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۶۷۹۹

ثبت‌نام حدود ۸۰۰هزار نفر در ارتش کره شمالی برای مقابله به آمریکا

یک نشریه کره شمالی از ثبت‌نام حدود ۸۰۰هزار نفر از شهروندان این کشور در ارتش پیونگ‌یانگ برای مقابله با آمریکا خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از جروزالم پست، نشریه رودونگ سینمون کره شمالی مدعی شد که تنها طی یک روز (جمعه) حدود ۸۰۰هزار نفر از دانشجویان و کارگران این کشور به طور داوطلبانه و با هدف مقابله به آمریکا در ارتش پیونگ‌یانگ ثبت نام کردند.

این نشریه نوشت: اشتیاق روزافزون جوانان برای پیوستن به ارتش، گواه اراده تزلزل‌ناپذیر نسل جوان برای ریشه‌کن کردن جنگ‌طلبان مجنونی است که برای حذف کشور سوسیالیست ارزشمند ما، به آخرین تلاش‌های مذبوحانه متوسل شده‌اند.

این خبر پس از آن منتشر شد که کره شمالی روز پنجشنبه در واکنش به رزمایش‌های مشترک کره جنوبی و آمریکا که همچنان در جریان است، موشک بالستیک قاره‌پیمای «هواسونگ-۱۷» خود را پرتاب کرد.

سئول و واشنگتن از دوشنبه هفته گذشته رزمایش مشترک ۱۱ روزه خود موسوم به «سپر آزادی ۲۳» را آغاز کرده‌اند. کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، آمریکا و کره جنوبی را به تشدید تنش در شبه‌جزیره کره از طریق برگزاری رزمایش‌های نظامی متهم کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار