کد خبر:۱۰۶۸۲۱۶
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان:

خسارت سیل و طوفان به ۱۴۰۰ هکتار سطح زیرکشت محصولات کشاورزی جنوب کرمان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان سطح زیرکشت محصولاتی که در اثر سیل و طوفان دچار خسارت شدند را ۱۴۰۰ هکتار عنوان کرد و گفت: به ۷۳۵ هکتار گندم، ۴۵۵ هکتار سیب زمینی و پیاز و ۱۹۶ هکتار گلخانه خسارت وارد شده است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، احمد احمدپور رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان با اشاره به خسارت سیل و طوفان به بخش کشاورزی جنوب کرمان گفت: میزان خسارت در شهرستان‌های جیرفت، منوجان و فاریاب است که محصولات کشاورزی از جمله سیب زمینی، گندم و پیاز دچار خسارت شدند.

وی سطح زیرکشت محصولاتی که در اثر سیل و طوفان دچار خسارت شدند را ۱۴۰۰ هکتار عنوان کرد و افزود: به ۷۳۵ هکتار گندم، ۴۵۵ هکتار سیب زمینی و پیاز و ۱۹۶ هکتار گلخانه خسارت وارد شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان خسارت سرمازدگی را به درختان سردسیری قابل توجه دانست که به ۱۲۶۵ هکتار آسیب جدی وارد شده است.

وی از تلف شدن ۷۰ راس دام سبک در سیل اخیر خبر داد و همچنین خسارت سیل، تگرگ، آبگرفتگی و طوفان را به بخش کشاورزی براساس تایید کارشناسان بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

احمدپور در پاسخ به این سئوال که نحوه پرداخت و یا جبران خسارت ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل، طوفان و سرمازدگی چگونه است؟ گفت: جمع بندی خسارات توسط کارشناسان بخش کشاورزی و فرمانداری‌ها و بعد از تایید به ستاد بحران استان ارسال می‌شوند، اما جبران بخشی از خسارات زیرساخت‌های عام المنفعه در دستور کار است و افراد باید خودشان نسبت به بیمه محصولات کشاورزی اقدام می‌کردند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه چه میزان از خسارت سیل و طوفان سال گذشته پرداخت شده است، گفت: در بخش قنوات و آسیب به کانال‌های آب رسانی که عام المنفعه هستند بیش از ۱۱ میلیارد تومان تخصیص داده که در تامین لوله‌های آبرسانی، قنوات و ... هزینه شده‌اند.

وی از کشاورزان خواست محصولات خود را بیمه کنند، زیرا هیچ مبلغی برای جبران خسارت طوفان و سیل سال گذشته به نخلداران منطقه پرداخت نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار