کد خبر:۱۰۶۸۳۶۸
رئیس دانشگاه خبر داد

پذیرش دانشجو با شرط تضمین شغلی در دانشگاه علمی کاربردی

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به مهمترین برنامه‌های این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ از تمرکز پذیرش مبتنی بر تضمین شغلی خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، آئین آغاز سال نو و دیدار نوروزی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعضای هیئت رئیسه، روسای موسسات آموزش عالی علمی کاربردی، مدیران ستادی و جمعی از کارکنان سازمان مرکزی در سالن یوم الله نهم دی دانشگاه و همچنین همزمان به صورت مجازی با روسا و کارکنان واحد‌های استانی برگزار شد.

در این دیدار صمیمانه در اولین روز کاری سال جدید، حسین بلندی رئیس دانشگاه، ضمن تبریک آغاز سال جدید و آرزوی شادکامی و سعادت، به تشریح اهم اقدامات دانشگاه در سال گذشته پرداخت و مهمترین برنامه‌های پیش روی دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال جدید را اعلام کرد.

بلندی تبدیل جایگاه دانشگاه از تاثیرپذیری صرف به جایگاهی تاثیرگذار با اقداماتی از جمله جلب همکاری متولیان شغلی و تلاش برای استقرار و توسعه نظام صلاحیت حرفه‌ای در بخش آموزش عالی، شروع طرح هوشمندسازی، ایجاد انطباق بین تقاضای آموزش‌های عالی مهارتی و ظرفیت‌های موجود و تسهیل شرایط برای جذب نخبگان دانشگاهی و خبرگان تجربی جهت تدریس را از مهمترین اقدامات دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال ۱۴۰۱ برشمرد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی پیرامون برنامه‌های این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ نیز اظهار داشت: تبیین جایگاه و ارتقاء سطح فراسازمانی دانشگاه در تسهیل گری اشتغال و افزایش ضریب آن با تمرکز پذیرش مبتنی بر تضمین شغلی، ارایه خروجی و محصول مناسب در نظام آموزش عالی مهارتی، توسعه زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی، توسعه ارایه پودمان‌های تخصصی تکمیلی و درآمدزایی مبتنی بر اقتصاد مهارتی در سال جدید به برنامه‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی افزوده شده است.

در پایان دکتر بلندی ضمن آرزوی سلامتی و بهره‌مندی همگان از برکات ماه مبارک رمضان به ویژه لیالی قدر بر ضرورت حضور موثر و ایفای نقش اثرگذار دانشگاه در مباحث مرتبط با اشتغال و کارآفرینی و هم اندیشی در جهت تحقق اهداف پیش بینی شده، تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار